این کیک دو رنگ ساده و کاکائویی یه کیک خیلی ساده و خوشمزه هست که از دو قسمت کاکائویی و وانیلی تشکیل شده و شکل و ظاهر خیلی خوشگلی داره. امیدوارم که این دستور پخت کیک دو رنگ ساده و کاکائویی براتون مفید باشه.


مواد لازم برای تهیه کیک دو رنگ ساده و کاکائویی

  • آرد ۲ پیمانه سرخالی
  • شکر ۱ پیمانه
  • تخم مرغ ۴ عدد
  • پودرکاکائو ۱ قاشق غذاخوری سر پر
  • آرد سفید اضافه ۱ قاشق غذاخوری سر پر
  • بکینگ پودر ۲ قاشق چاش خوری
  • وانیل ۱/۲قاشق سوپ خوری
  • شیر ۱ پیمانه
  • روغن مایع ۳/۴ پیمانه

پیمانه استفاده شده لیوان فرانسوی دسته دار هست.


طرز پخت کیک دو رنگ شکلاتی و ساده با پیمانه لیوان

طرز تهیه کیک دو رنگ ساده و کاکائویی

۱. همه مواد باید از یک ساعت قبل در دمای محیط قرارگرفته باشند.

۲. تخم مرغ ها شکر و وانیل را در ظرف مناسبی ریخته با دور متوسط همزن آنقدر هم بزنید تا کرم رنگ حجیم و کشدار شود.

۳. روغن و شیر را جدا جدا اضافه کرده و خوب در حد مخلوط شدن هم بزنید.

۴. آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کرده و طی دو تا سه مرحله به مایه کیک اضافه کرده هر بار با لیسک در یک جهت هم بزنید تا ارد خوب به خورد مایه رفته و مایه یکدستی حاصل شود.

۵. مایه کیک را به دو قسمت تقسیم کرده به یک قسمت یک قاشق آرد و به قسمت دیگر پودر کاکائو الک شده را اضافه کنید و حسابی مخلوط کنید.

۶. وقتی مایه قسمت سفید و کاکائویی یکدست شد. قالب کیک را چرب کرده طبقه به طبقه مایه هارا داخل قالب بریزید. (اگر کیک بعد از پخت از قالبتان سخت خارج میشود حتما ته قالب کاغذ روغنی بیاندازید.)

۷. یک لایه مایه سفید بریزد لایه بعدی مایه کاکائویی تا اخر این مرحله را تکرار کنید.

۸. فر را از قبل روشن کرده روی دمای ۱۷۰ درجه تنظیم کنید.

۹. قالب را داخل فر گذاشته ۴۵ تا۵۰ دقیقه زمان بدهید تا کیک پخته و حسابی پف کند. در آخر شعله بالا را روشن کنید اجازه دهید روی کیک هم طلایی شود.

۱۰. اجازه دهید کیک خنک شود سپس به راحتی از قالب جدا میشود. به ظرف سروتان انتقال دهید و نوش جان کنید.

5/5 - (1 امتیاز)