روش تهیه یک کیک بستنی خانگی فوق العاده خوشمزه رو براتون آماده کردم. نگم از طعم محشرش! پیشنهاد می کنم حتما درست كنيد معركه ست!
مواد لازم برای تهیه کیک بستنی خانگی وانیلی خوشمزه
مواد لازم براي كيك
- تخم مرغ ٣ عدد
- شكر نصف ليوان
- ماست نصف ليوان
- روغن مايع نصف ليوان
- آرد سفيد ١/٥ ليوان
- بكينگ پودر ٢ قاشق چای خوری
- وانيل مايع نصف قاشق چای خوری
مواد لازم براي مغز كيك
- بستني وانيلي
- توت فرنگي خرد شده
- گردو خرد شده نصف ليوان
- چيپس شكلاتي يك چهارم ليوان
- موز يك عدد
آموزش کیک بستنی وانیلی خوشمزه با کیک خانگی
اول از همه تخم مرغ، شكر و وانيل و حسابي هم بزنيد تا كرم رنگ و كشدار بشه.
سپس ماست و روغن مايع رو بهش اضافه كنيد و هم بزنيد در نهايت آرد و بكينگ پودر و الك كرده و در دو مرحله اضافه كنيد.
قالب لوف با طول ١٨ سانت و عرض ١٠ سانت با روغن جداكننده چرب كرده و مايه كيك رو داخل قالب بريزيد بزاريد داخل فر از قبل گرم شده با دماي ١٨٠ درجه بمدت ٤٥ دقيقه تا بپزه سپس از فر خارج كنيد و كيك رو از قالب جدا كنيد و طبق تصوير داخل كيك رو خالي كنيد.
فقط مواظب باشيد كف و ديواره كيك سوراخ نشه (ميتونيد يه كيسه فريزر تو قالب بزاريد و كيك و برگردونيد داخل قالب بعد مواد مغزي رو داخلش بريزيد.)
بستني رو از ده دقيقه قبل بزاريد كمي آب بشه. توت فرنگي، گردو و چيپس شكلاتي و بهش اضافه كنيد و مخلوط كنيد نصفشو داخل كيك بريزيد و موز و روش بزاريد و مابقي بستني رو روي موز بريزيد بزاريد داخل فريزر تا بستني ببنده.
نكته ها
- ميتونيد از هر نوع بستني با طعمهاي ميوه اي استفاده كنيد.
- ميتونيد بسته به ذائقه خودتون مواد مغز كيك رو كم يا زياد و يا از هر نوع مغزي كه دوست داريد استفاده كنيد.
طرز تهیه کیک بستنی کاکائویی
- یستنی شکلاتی 2 پیمانه
- شیر 1 پيمانه
- شکر 2 قاشق غذاخوری
- پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری
- ژلاتین 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
ابتدا بستنی شکلاتی رو با چاقو خرد میکنیم داخل قابلمه کوچکی میریزیم، بعد شير و پودر ژلاتین رو اضافه میکنیم، مواد رو روی حرارت قرار میدهیم تا بستنی آب شه، سپس شکر و پودر کاکائو رو اضافه میکنیم وقتی شکر حل شد حرارت رو خاموش میکنیم.
دقت کنين مواد اصلا نجوشه.
ابتدا قالب دسر رو کمی چرب میکنیم، نیمی از مواد دسر رو داخل قالب میریزیم میزاریم يخچال تا سفت شه، بعد کيک شکلاتی رو وسط دسر قرار داده و مابقی مواد دسر رو میریزیم، خالا قالب رو يه شب تا صبح در يخچال قرار میدهیم تا کاملا ببنده.
دستور کیک شکلاتی
- تخم مرغ 2 عدد
- شکر نصف پیمانه
- روغن نصف پیمانه
- آب جوش نصف پیمانه
- پودر کاکائو یک چهارم پیمانه
- آرد 1 پیمانه
- وانیل کمی
- بکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
طرز تهیه
آرد، پودر کاکائو و بکینگ رو با هم مخلوط کنین و سه بار الک کنین.
تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب با همزن مخلوط کنین تا حالت پوک پیدا کنه و رنگش روشن بشه.
روغن اضافه کنین و مخلوط کنین. اب جوش بریزین و سریع مخلوط کنین.
در اخر مخلوط آرد رو کم کم طی سه مرحله به مواد اضافه کنین و آروم هم بزنیم زياد هم نزنین فقط در حد مخلوط شدن کافیه حالا مواد بریزین تو قالب.
بزارین تو فر با دمای 170درجه به مدت 35 دقیقه.
نکته: بهتره از پودر ژلاتین فلهای استفاده نکنین چون نسبت به پاکتی ها ضعیف تر هستن، اگه هم استفاده کردين هميشه يه قاشق بیشتر بریزید.