اینم از یه کیک کافی شاپی خوشمزه، کیک با روکش نارگیل و شیر عسل یه کیک نارگیلی فوق محشر برای عاشقان نارگیل بهترین گزینست همچنین برای دورهمی هم عالیه حتما امتحانش کنید!
مواد لازم برای تهیه کیک با روکش نارگیل و شیر عسل
- آرد ۲۶۸ گرم (۲ پیمانه)
- تخم مرغ ۴ عدد (بدون پوست ۲۲۰ گرم)
- ماست ۲۳۰ گرم (۱ پیمانه)
- شکر ریز ۱۶۶ گرم (۳/۴ پیمانه)
- پودر نارگیل ۲۰ گرم ( ۲ قاشق سوپ خوری سر پر)
- روغن ۱۴۵ گرم (۳/۴ پیمانه)
- بیکینگ پودر ۱۰ گرم (۲ قاشق چای خوری)
- اسانس نارگیل ۱/۸ قاشق چای خوری (۶ قطره)
- نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
برای روکش کیک
- پودر نارگیل ۴۰ گرم (۱/۲ پیمانه)
- شیرعسلی ۳ قاشق سوپ خوری (۱/۴ پیمانه)
دستور پخت کیک با روکش نارگیل و شیر عسل
قبل از شروع فر را با دمای ۱۶۵ درجه برای فرهای برقی و ۱۷۵ برای فرهای گازی داغ کنید. قالب ۲۳ سانتی را با کره نرم چرب و آرد پاشی کنید و کنار بزارید.
برای شروع آرد و نمک و بیکینگ پودر رو سه بار الک کنید کنار بزارید. داخل کاسه همزن تخم مرغ ها رو بهمراه شکر و عصاره نارگیل به مدت ۸ دقیقه با دور تند همزن بزنید.
دقت کنید این مرحله خیلی مهمه نباید کمتر از این تایم بشه تا پف نهایی کیک عالی و بافتش نرم و اسفنجی بشه وقتی حسابی پف کرد و کرمی و کشدار شد روغن اضافه کنید و در حد خیلی کم مخلوط کنید.
سپس ماست رو اضافه کنید ده ثانیه مخلوط کرده و بعد پودر نارگیل و مواد خشک الک شده رو در دو مرحله اضافه کرده و با دور کند همزن یا لیسک مخلوط کنید داخل قالب بریزید و در فر داغ به مدت تقریبی ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بپزید.
ممکنه یکم بیشتر هم بشه بعد از قالب جدا کنید تا زمانی که گرم هست شیر عسلی روی سطح کیک پخش کنید و روش پودر نارگیل تست شده بپاشید وقتی خوب خنک شد برش بزنید و نوش جان
نکات مهم پخت کیک با روکش نارگیلی
- برای پخت تمام کیک هایی که روغن داره از روغن پخت و پز استفاده کنید.
- دقت کنید موقع تست کردن پودر نارگیل دما زیاد نباشه و مرتب هم بزنید که نسوزه.
- خیلی مهمه که تمام مواد از قبل به دمای محیط باشند تا کیک خوب مغز پخت شه و بعد پخت بافت خوبی داشته باشه.
- بهتره که از عصاره نارگیل برای عطر و طعم قوی تر استفاده بشه اگه نداشتید وانیل بزنید.