کیک نارگیلی شکلاتی با روکش شکلات رو اگه دنبال مزه های جدید و خاص هستین، حتما امتحان کنید. این کیک نارگیلی شکلاتی با روکش شکلات رو به عنوان یه دسر خوشمزه که همه دوست دارند هم می تونید در نظر بگیرید. بریم برای مقدار مواد اولیه و دستور پخت این خوشمزه.
مواد لازم برای تهیه کیک نارگیلی شکلاتی با روکش شکلات
مواد لازم برای کیک:
- 3 عدد تخم مرغ
- 1 لیوان شکر
- نصف لیوان روغن مایع
- 1 لیوان شیر
- یک بسته وانیل (نوک قاشق چای خوری)
- یک بسته بیکینگ پودر (2 قاشق چای خوری)
- 2 لیوان آرد
- 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
برای کرم:
- 300 گرم خامه قنادی
- 2 فنجان پودر نارگیل
- 1 قاشق غذاخوری پودر قند
برای گاناش:
- یک بسته خامه
- 150 گرم شکلات تخته ای
طرز تهیه کیک شکلاتی نارگیلی با روکش شکلات
برای شروع ابتدا تخم مرغ و شکر رو با دورتند همزن بزنید تا کرمی رنگ بشه. روغن و شیر رو هم اضافه می کنیم و سپس مخلوط مواد خشک رو که الک کردیم، کم کم به مایه کیک اضافه می کنیم و به آرامی هم می زنیم.
مایه کیکمون رو داخل قالب کمربندی که چرب و آرد پاشی شده، میریزیم و به مدت 25 تا 35 دقیقه در فر 180 درجه سانتی گراد که از قبل گرم شده می پزیم. (زمان پخت تقریبی هستش، حتما با خلال دندون چک کنید)
برای کرم خامه قنادی رو با دورتند همزن زده تا فرم بگیره، پودرنارگیل و پودر قند رو هم بهش اضافه کرده و هم میزنیم تا یکدست بشه.
صبر میکنیم تا کیک پخته شده، خنک بشه. سپس کل کیک رو با شیر خیس کرده و خامه ای رو که آماده کرده بودیم روی آن پخش می کنیم.
برای گاناش خامه رو روی حرارت ملایم گذاشته تا از کناره ها شروع به جوش ریز کنه، شکلات خرد شده رو بهش اضافه می کنیم تا شکلات ها آب شوند و هم میزنیم تا یکدست بشه و بعد از خنک شدن روی کیک می ریزیم. داغ نریزید وگرنه خامه آب میشه.
کیک رو 6 تا 7 ساعت داخل یخچال (ترجیحا 1 روز) گذاشته و سپس به دلخواه تزئین می کنیم. نوش جان
روش دوم
طرز تهیه کیک شکلات نارگیلی
عاشق های شکلات و نارگیل کجایید، بیا ببین چه ترکیب دلبری برات درست کردم!
مواد لازم
- تخم مرغ کوچک 4 عدد
- شکر 3/4 پیمانه
- وانیل 1 قاشق چایخوری
- شیر 1 پیمانه
- سرکه 1 قاشق غذاخوری
- روغن 1/4 پیمانه
- آرد یک و نیم پیمانه
- پودر کاکائو 1/4 پیمانه
- بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
- پودر نارگیل 1 پیمانه
مواد برای کف قالب
- روغن مایع 1 قاشق چایخوری
- آرد 1 قاشق چایخوری
- شکر قهوه ای 2 قاشق غذاخوری
- پودر کاکائو 1 قاشق چایخوری
- پودر نارگیل 1 قاشق غذاخوری
کرم شکلاتی
- خامه یا قشطه 150 گرم
- نوتلا یا شکلات صبحانه 3 قاشق غذاخوری سرپر
از پیمانه و قاشق اندازه گیری استاندارد استفاده بشه.
طرز تهیه
فر را روی 180درجه روشن کنید (فر برقی و تستر روی 160 درجه)
1 قاشق چایخوری آرد و یک قاشق چایخوری روغن مایع را مخلوط کرده و قالب را کاملا با آن بپوشانید.
شیر و سرکه را مخلوط و کنار بذارید تا شیر ببره و باترمیلک درست بشه.
آرد، پودر کاکائو و بکینگ پودر را مخلوط کنید و کنار بذارید. تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن برقی خوب بزنید تا کمرنگ و سبک بشه.
باترمیلک و روغن را ریخته و در حد مخلوط شدن هم بزنید. مخلوط آرد را روی مواد الک کنید اول با لیسک هم بزنید بعد چند دور با سرعت کم همزن برقی بزنید تا یکدست بشه.
برای کف قالب، پودر نارگیل و پودر کاکائو و شکر قهوه ای را مخلوط و تو قالب بریزید، مایه کیک را روی آن ریخته و در فر از قبل گرم شده حدود 40 دقیقه بپزید، زمان پخت به فر شما بستگی داره بعد از 30 دقیقه با خلال تست کنید اگه خلال تمیز بیرون نیومد بیشتر بپزید.
کیک را از فر بیرون بیارید بذارید حدود 10 دقیقه بمونه بعد قالب را برگردانید و بذارید کیک سرد بشه.
نوتلا و خامه را با همزن دستی یا برقی خوب مخلوط کنید و روی کیک بریزید، کمی خامه در قیف بریزید و روی کیک را بدلخواه تزیین کنید.
اگه کیک خیس دوست دارید وقتی کیک سرد شد با چنگال روی کیک سوراخ سوراخ کنید و کمی شیرکاکائو با قاشق بریزید وقتی جذب شد، کیکو با کرم بپوشانید.