کیک نارگیلی شکلاتی با روکش شکلات رو اگه دنبال مزه های جدید و خاص هستین، حتما امتحان کنید. این کیک نارگیلی شکلاتی با روکش شکلات رو به عنوان یه دسر خوشمزه که همه دوست دارند هم می تونید در نظر بگیرید. بریم برای مقدار مواد اولیه و دستور پخت این خوشمزه.

مواد لازم برای تهیه کیک نارگیلی شکلاتی با روکش شکلات

مواد لازم برای کیک:

  • 3 عدد تخم مرغ
  • 1 لیوان شکر
  • نصف لیوان روغن مایع
  • 1 لیوان شیر
  • یک بسته وانیل (نوک قاشق چای خوری)
  • یک بسته بیکینگ پودر (2 قاشق چای خوری)
  • 2 لیوان آرد
  • 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو

برای کرم:

  • 300 گرم خامه قنادی
  • 2 فنجان پودر نارگیل
  • 1 قاشق غذاخوری پودر قند

برای گاناش:

  • یک بسته خامه
  • 150 گرم شکلات تخته ای

طرز تهیه کیک شکلاتی نارگیلی با روکش شکلات

طرز تهیه کیک نارگیلی شکلاتی با روکش شکلات

برای شروع ابتدا تخم مرغ و شکر رو با دورتند همزن بزنید تا کرمی رنگ بشه. روغن و شیر رو هم اضافه می کنیم و سپس مخلوط مواد خشک رو که الک کردیم، کم کم به مایه کیک اضافه می کنیم و به آرامی هم می زنیم.

مایه کیکمون رو داخل قالب کمربندی که چرب و آرد پاشی شده، میریزیم و به مدت 25 تا 35 دقیقه در فر 180 درجه سانتی گراد که از قبل گرم شده می پزیم. (زمان پخت تقریبی هستش، حتما با خلال دندون چک کنید)

برای کرم خامه قنادی رو با دورتند همزن زده تا فرم بگیره، پودرنارگیل و پودر قند رو هم بهش اضافه کرده و هم میزنیم تا یکدست بشه.

صبر میکنیم تا کیک پخته شده، خنک بشه. سپس کل کیک رو با شیر خیس کرده و خامه ای رو که آماده کرده بودیم روی آن پخش می کنیم.

برای گاناش خامه رو روی حرارت ملایم گذاشته تا از کناره ها شروع به جوش ریز کنه، شکلات خرد شده رو بهش اضافه می کنیم تا شکلات ها آب شوند و هم میزنیم تا یکدست بشه و بعد از خنک شدن روی کیک می ریزیم. داغ نریزید وگرنه خامه آب میشه.

کیک رو 6 تا 7 ساعت داخل یخچال (ترجیحا 1 روز) گذاشته و سپس به دلخواه تزئین می کنیم. نوش جان

4.8/5 - (5 امتیاز)