کیک انجیر یه کیک میوه ای خوشمزه! بافت تمام کیک های میوه ای عالیه مخصوصا این کیک انجیر! پیشنهاد میکنم این کیک بینظیر رو حتما یک بار امتحان کنید اگر نکات رو رعایت کنید میوه داخل کیک فرو نمیره. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه کیک انجیر با شیر
- آرد ۲۸۵ گرم
- تخم مرغ کوچک ۵ عدد (بدون پوست ۲۳۵ گرم)
- کره ذوب شده ۴۰ گرم (میتونید روغن بزنید)
- روغن مایع ۱۵۰ گرم
- شکر ۱۷۰ گرم
- شیر پر چرب ۲۳۰ گرم
- آب ۴۰ گرم
- بیکینگ پودر ۱۰ گرم (یه پاکت)
- دارچین ۱ قاشق چایخوری
- نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
- وانیل ۵ گرم (یه پاکت)
- گردو ریز خرد شده ۱۲۰ گرم
- انجیر تازه ۱۲ عدد (خرد یا حلقه ای)
طرز تهیه کیک انجیر با شیر
قالب ۳۰ سانتی را با کره نرم چرب و آردپاشی کنید.
آرد و بیکینگ پودر و نمک و پودر دارچین را سه بار الک کنید و کنار بزارید.
فر را با دمای ۱۶۵ درجه (برقی) ۱۷۵درجه (گازی) از قبل داغ کنید.
داخل ظرف همزن تخم مرغ ها وانیل و شکر دانه ریز را حدودا ۸ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا حسابی فرم بگیره کرمی و کشدار بشه.
تو این فاصله با لیسک چند بار دور و اطراف کاسه همزن رو تمیز کنید تا تمام مواد خوب با هم مخلوط شن بعد روغن و شیر و اب را اضافه کنید فقط ۳۰ ثانیه با پایین ترین درجه همزن مخلوط کنید.
دقت کنید در این مرحله اگر زیاد هم بخوره تمام پف تخم مرغ میخوابه و بافت کیکتون خمیر و لاستیکی میشه.
آرد رو در دو مرحله اضافه کنید و با لیسک یا دور کند همزن به آرامی مخلوط کنید.
در آخر گردوهای خرد شده را به ترکیب اضافه کنید ملات کیک را داخل قالب بریزید و روی سطحش انجیر های خرد یا اسلایس شده بچینید.
بره داخل فر به مدت تقریبی ۴۰ تا ۵۰ دقیقه بپزه با سیخ چوبی چک کنید.
بعد پخت روی توری فلزی قرار بدید کمی خنک شد از قالب خارج کنید تا پافتش مرطوب نشه بعد از اینکه کاملا خنک شد برش برنید و نوش جان کنید.
نکته: تمام مواد به دمای محیط باشن.
تمام نکات رو مثل رسپی پیش برید تا زحماتتون هدر نره.
من قالبم ۲۳ سانت بود بقیه مواد رو داخل ظروف تک نفره ریختم.
کره رو میتونید حذف و بجاش روغن مایع (پخت و پز) بزنید من کره که ذوب شد با روغن ترکیب کردم.