بوریتو گوشت مکزیکی با نان پیتا یه صبحانه مکزیکی مقوی و خوشمزه که از خوردنش سیر نمیشی.
بوریتو یه غذای یا در اصل صبحانه مکزیکی هست با طعمی عالی و بی نظیر.
مواد لازم برای تهیه بوریتو گوشت مکزیکی
- کره ۲۰ گرم
- گوشت گوساله نواری به مقدار دلخواه
- نمک و فلفل و پودر سیر مقداری
- سس باربیکیو ۲ قاشق غذاخوری
- ذرت ۲۰۰ گرم
- پنیر موزارلا یا پنیر دلخواه مقداری
- نان پیتا
- سس دلخواه (مثل سس خردل یا انواع سس های پنیری یا انواع دیپ های پنیری)
مواد لازم سالاد
- هویج یک عدد
- خیار یک عدد
- آب لیموترش مقداری
- نمک و فلفل و پودر سیر مقداری
- مایونز حدود یک و نیم قاشق غذاخوری
آموزش روش تهیه بوریتو گوشت مکزیکی با نان پیتا
برای شروع ابتدا کره را در تابه گرم کنید.
سپس گوشت های نواری را اضافه کنید و سرخ کنید. (می توانید قبل از اضافه کردن گوشت یک پیاز کوچک را خرد کنید، اندکی تفت دهید و بعد گوشت را اضافه و سرخ کنید.)
نمک و فلفل و پودر سیر را به همراه سس باربیکیو اضافه و اندکی تفت دهید.
ذرت را اضافه کنید. مقداری آب به تابه اضافه کرد و با حرارت ملایم اجازه دهید با در بسته گوشت بپزد و آب مواد تبخیر شود.
وقتی آب اضافی مواد تبخیر شد، مقداری پنیر روی مواد داخل تابه ریخته و حرارت را خاموش کنید.
سالاد را آماده کنید :هویج و خیار را با خرد کن خرد کنید یا با رنده ریز رنده کنید. مقداری آب لیموترش، نمک و فلفل و پودر سیر را به همراه مایونز با هویج و خیار ترکیب کنید.
نان پیتا را باز کنید. مقداری سس دلخواه خود را روی آن بزنید و ورق های پنیر یا پنیر رنده شده را روی آن قرار داده و ترکیب گوشتی بوریتو داغ را روی آن قرار دهید.
مقداری از سالاد را هم روی مواد گوشتی بریزید و نان را مثل ساندویچ رول کنید.
مقداری پنیر روی ساندویچ بدیزید و در فر اندکی گریل کنید تا پنیر آن طلایی قهوه ای شود. نوش جان.