باسلوق انار با نشاسته ذرت یا راحت الحلقوم انار بدون ژلاتین روش تهیه خیلی راحتی داره و بسیار هم خوشمزه هست و برای شب یلدا انتخاب خیلی خوبیه. امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد.
مواد لازم برای تهیه باسلوق انار با نشاسته ذرت
- ۲ لیوان آب انار
- ۱ لیوان پودر نشاسته ذرت
- ۱۰۰ گرم فندق (به دلخواه)
مواد لازم برای تهیه شربت
- ۴ لیوان شکر
- ۱/۵ لیوان آب
- یک برش لیمو ترش
طرز تهیه باسلوق با آب انار و نشاسته ذرت بدون ژلاتین
برای شروع داخل قابلمه ای شکر و آب و یک برش لیمو را بریزید و مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید و وقتی شروع به جوشیدن کرد، ۱۵ دقیقه به جوشاندن ادامه دهید.
آب انار را با دستگاه پرتقالگیری بگیرید. داخل قابلمه مناسبی که راحت بتوانید هم بزنید آب انار و نشاسته ذرت را بریزید و خوب هم بزنید تا نشاسته داخلش حل شود و بعد روی حرارت کم بگذارید و مدام با حرارت کم هم بزنید.
دقت کنید خیلی زود قوام میگیرد مدام هم بزنید و هم زدن را متوقف نکنید. وقتی قوام گرفت از روی حرارت بردارید و شربتی که کنار گذاشته بودید را در سه مرحله آرام آرام به مواد انار اضافه کنید و هم بزنید تا به خوردش رود.
وقتی داخل مواد هیچگونه گلوله شدن و یا سفتی وجود نداشت و خوب هم زدید، دو مرتبه مواد را روی حرارت بگذارید و ۴۵ دقیقه بدون مکث مدام هم بزنید.
مواد باسلوق که خوب قوام گرفته را از روی حرارت بردارید و داخلش فندق های از وسط نصف شده را اضافه کنید و هم بزنید.
من از ظرف پیرکس مربعی ۱۶ سانتیمتری استفاده کردم. داخل ظرف را چرب کنید و کف ظرف پودر نارگیل بریزید و پخش کنید و مواد باسلوق را داخل ظرف بریزید و با لیسک سطحش رو صاف کنید و وقتی هم دمای محیط شد داخل یخچال به مدت ۳ ساعت استراحت دهید و بعد به اندازه های دلخواه برش بزنید.
نکته: وقتی باسلوق را از داخل ظرف خارج کردید، داخل پودر نارگیل فراوان بغلتانید و بعد برش های نواری به ضخامت دلخواه بزنید و دوباره هر برش نواری را به برشهای مربعی با سایز دلخواه تقسیم کنید و همه تکه های باسلوق را داخل پودر نارگیل بغلتانید. نوش جان.