خورش آلو اسفناج با گوشت قرمز یه خورشت خوشمزه اصیل ایرانیه. دیگه اسفناج خوراش میدونن که چقد این خورشت خوشمزست. امیدوارم به این روش که در ادامه اومده درست کنید و خوشتون بیاد و لذت ببرید.
تهیه خورشت آلو اسفناج با گوشت تکه ای خورشتی
- گوشت خورشتی ۲۵۰ گرم
- اسفناج ۱ کیلو
- آلو خورشتی ۱۰عدد
- پیاز ۱ عدد
- سیر ۱ حبه
- رب انار ملس ۱ قاشق غذاخپری
- رب گوجه۱ قاشق مرباخوری
- آبغوره به مقدار لازم
- نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
- زعفران دم شده به مقدار لازم
دستور پخت خورشت آلو اسفناج با گوشت قرمز تکه ای گوسفندی
برای شروع ابتدا پیاز را ریز خرد کنید و سیر ریز رنده شده را اضافه کنید و با زردچوبه و فلفل تفت دهید.
بعد از آن گوشت های تکه ای را اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت کاملا سرخ و تغییر رنگ بدهد.
بعد از آن رب گوجه را هم اضافه و با مواد کاملا سرخ کنید. میتوانید چوب دارچین هم اضافه کنید و آب ولرم یا جوش اضافه کرده و اجازه میدهیم تا گوشت حدود سه ساعت بپزه.
گوشت من گوسفندی بود، اگر گوساله باشه مدت زمان بیشتری برای پخت میخواد.
در این فاصله اسفناج ها را خرد کرده و در قابلمه ریخته و روی شعله متوسط گاز تا حجمش به ۱/۳ کاهش پیدا کنه و کاملا آبش بخار شود بعد از آن روغن ریخته و کاملا سرخ کنید.
نکته مهم: یکی از رازهای خوشمزه شدن خورشت آلو اسفناج خوب سرخ شدن اسفناج ها هست.
فقط حواستون باشه بیش از حد سرخ نکنید که تلخ میشه، بعد از پخت کامل گوشت، اسفناج های سرخ شده و نمک را به گوشت اضافه و بعد از آن رب انار ملس را اضافه کنید.
اگر رب انارتون ترش بود حتما مقداری شکر به رب انار اضافه کنید،وقتی مواد کاملا تفت خورد، آلوی خورشتی رو که حدودا ۳۰ دقیقه خیس خورده را به خورشت اضافه میکنیم، سپس زعفران دم کرده میریزیم و در قابلمه رو گذاشته و اجازه میدهیم تا خورشت کاملا جا بیفتد.
در آخر کار مقداری هم آبغوره برای طعم سازی به خورشت اضافه میکنیم و تست مزه میگیریم و در کنار کته زعفرانی سرو میکنیم. نوش جان.