کاپ کیک موزی پنبه ای طعم بهشت میده و با یه دونه موز میتونید ۱۲ تا ۱۴ کاپ کیک تپل و خوشمزه درست کنید که برای عصرونه عالیه!

مواد لازم برای طرز تهیه کاپ کیک موزی ساده

  • آرد ۱ لیوان
  • شکر ۱/۲ لیوان
  • تخم مرغ ۲ لیوان
  • وانیل یا اسانس موز ۱/۴ قاشق چای خوری
  • موز ۱ عدد
  • شیر یا آب ۱/۴ لیوان
  • روغن ۱/۴ لیوان
  • گردو و دارچین دلخواه

دستور پخت کاپ کیک موزی پنبه ای

طرز تهیه کاپ کیک موزی ساده و نرم و خوشمزه

برای شروع ابتدا تخم مرغ، شکر و وانیل رو با دور تند هم بزنید تا حالت کرمی پیدا کنه.

بین کار چند بار کاسه رو دورگیری کنید تا همه ی مواد خوب هم بخوره و بعدا کیک بوی زهم نگیره.

روغن و شیر رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.

موز رو با چنگال له کرده و اضافه کنید، چند ثانیه هم بزنید.

آرد و بکینگ پودر رو روی نواد قبلی الک کنید و به دلخواه گردو و دارچین هم اضافه کنید.

با همزن خاموش یا همزن دستی به آرومی مخلوط کنید تا مایه کیک یکدست بشه.

میتونید ‌ل مواد رو توی یه قالب بریزید و باهاش یه کیک بزرگ درست کنید یا مثل من تو قالب کاپ کیک کپسول کاغذی بندازید و تا ۲/۳ ارتفاع قالب مایه کیک بریزید.

به دلخواه روی هر کدوم یه حلقه موز بزارید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه ۲۰ دقیقه بزارید بپزه.

بعد از پخت به دلخواه روشو با عسل رقیق شده رومال کنید.

امیدوارم این کاپ کیکای خوشمزه رو درست کنید و کلی ازش لذت ببرید.


طرز تهیه کاپ کیک موز و گردو نسکافه ای

یکی از کاپ کیک های نرم و لطیف که عطر و طعم بی نظیر و دلنشین داره! همین دستور رو می تونید در یک قالب به سایز ۱۸ سانت بریزید و کیک درست کنید.

مواد لازم

  • تخم مرغ ۲ عدد
  • شکر ۱۱۰ گرم (حدود نصف لیوان)
  • روغن مایع ۶۰ گرم (حدود ۱/۴ لیوان)
  • موز متوسط ۱ عدد
  • نسکافه ۱ قاشق غذاخوری
  • آرد سفید ۱۱۰ گرم (حدود ۲/۳ لیوان)
  • وانیل ۱/۸ چای خوری
  • بیکینگ پودر ۴ گرم (۱ قاشق چای خوری)
  • گردوی خرد شده ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

تخم مرغ و شکر رو با همزن ۳ تا ۴ دقیقه زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه. دورگیری کردم و وانیل ریختم. روغن مایع اضافه کردم و یک دقیقه هم زدم. موز رو له کردم و اضافه کردم. نسکافه رو با مقدار کمی آب گرم حل کردم (من از نسکافه گلد استفاده کردم، از کافی میکس و پودر قهوه هم می تونید استفاده کنید) داخل موادم ریختم و ترکیب کردم.

آرد و بیکینگ پودر رو ترکیب کردم و ۳ بار الک کردم و کم کم داخل مواد ریختم و ترکیب کردم. به گردوی خرد شده هم خیلی کم ارد اضافه کردم بابت ته نشین نشدن هست و بعد داخل مواد ریختم و مخلوط کردم.

داخل قالب کاپ کیک یا مافین از مواد ریختم تا دو سوم قالب و جا برای پف کردن گذاشتم. در فر از یک ربع قبل گرم شده (فر برقی ۱۷۰ درجه، فر گازی ۱۸۰ درجه)‌ حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دادم.

بدون فر در فر دست ساز هم می تونید درست کنید. برای من حدود ۱۵ عدد کاپ کیک شد.