بامیه عسلی اهوازی از محبوبترین شیرینی های بازار اهواز که رویه تردی داره و طعمش یه ترکیب خوشمزه از بامیه و پیراشکی هست که درست کردنشم که مثل آب خورده و سریع میتونید برای افطار آماده ش کنید! این دستور یکی از یهترین دستور پخت های بامیه عسلی هست که کاملا ترد و خوش طعمه و خیلی راحت بدون داغ زدن و تخم مرغ درست میشه. امیدوارم درست کنید واز طعمش لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه بامیه عسلی اهوازی

  • آرد سمولینا ۳ لیوان
  • شیر گرم ۲ لیوان
  • آرد سفید نصف لیوان
  • شکر نصف استکان
  • روغن نصف استکان
  • مایه خمیر ۱ قاشق غذاخوری سر خالی
  • وانیل ۱ قاشق چای خوری

مواد لازم برای شربت

  • شکر ۲/۵ لیوان
  • آب ۲ لیوان
  • آب لیمو تازه ۱ قاشق غذاخوری
  • زعفران اختیاری
  • گلاب و هل اختیاری

طرز تهیه بامیه عسلی اهوازی

طرز تهیه بامیه عسلی اهوازی
برای شروع ابتدا مواد شربت رو در ظرفی بریزید و اصلا هم نزنید و روی حرارت کم بزارید تا شکر کاملا حل بشه و جوش ریز بزنه. سپس آبلیمو رو اضافه کنید و ده دقیقه بعد از روی حرارت بردارید و کنار بزارید تا سرد بشه.

برای درست کردن خمیر شیر و شکر مایه خمیر با هم مخلوط کنید. 5 دقیقه جای گرم بزارید وب عد از عمل اومدن مایه خمیر روغن اضاف کنید و هم بزنید.

در ادامه آرد سفید و آرد سمولینا و وانیل رو اضافه کنید و خوب هم بزنید. روی خمیر بگیرید و ۳۰ تا ۴۵ دقیقه استراحت دهید و بعد از این مدت ماسوره در قیف بزارید. بهتره از قیف پارچه ایی استفاده کنید. از ماسوره ۲ دی هم میشه استفاده کرد. میتونید از هر ماسوره شکوفه دیگه ایی استفاده کنید و در روغن داغ سرخ کنید لازم موقع سرخ کردن یه جاهای شعله رو کم و زیاد کنید.

بعد از سرخ کردن بامیه گرم رو در شربت سرد بزارید و بعد از چند دقیقه بیرون بیارید و در ظرف بچینید.

روش دوم

طرز تهیه بامیه عسلی اهوازی

مواد لازم

  • آب ولرم ۱ لیوان
  • شکر ۱ قاشق غذاخوری
  • خمیرمایه فوری ۱/۲ قاشق غذاخوری
  • وانیل یا هل ۱/۴ قاشق چای خوری
  • آرد 1 و یک سوم لیوان

طرز تهیه

آب، شکر و خمیرمایه رو توی کاسه بریزید. کمی هم بزنید و بعد وانیل یا هل و آرد رو اضافه کنید. بعد از اینکه قشنگ هم زدید و یکدست شد درشو بزارید و‌ یکساعت تو جای نسبتا گرم بزارید استراحت کنید.

حالا مواد رو‌توی قیف با ماسوره ستاره سایز کوچیک (ماسوره ۲d) بریزید و تو روغن داغن قیف بزنید.

دو طرفش که سرخ شد از روغن در بیارید و بندازید تو شربت بار هم دمای محیط.

اگه دوست دارید کم شیره باشه که بنظرم اینطوری خیلی خوشمزه تره بعد از چند ثانیه از شربت بار درش بیارید ولی اگه میخواید توش پر شهد باشه ۲ تا ۳ دقیقه بزارید تو شربت بار بمونه. نوش جان