اینم طرز درست كردن بامیه در خانه به روش بازاری، یه بامیه خوشمزه و ترد و لذیذ!


مواد لازم برای تهیه بامیه خانگی با پیمانه لیوان فرانسوی دسته دار

  • آب ۲۴۰ گرم (یک لیوان + یک چهارم لیوان)
  • آرد ۱۵۰ گرم (یک لیوان)
  • شربت بار یا عسل ۱ قاشق غذاخوری
  • کره ۳۰ گرم
  • تخم مرغ درشت ۲ عدد در صورت لزوم ۳ عدد
  • وانیل نصف قاشق مربا خوری
  • شربت بار آماده شده به میزان لازم

لیوان استفاده شده برای اندازه گیری مواد اولیه لیوان فرانسوی دسته دار است.


دستور پخت بامیه خانگی با پیمانه لیوان مرحله به مرحله

طرز تهیه بامیه خانگی با پیمانه لیوان به روش بازاری
۱. کره، آب و شربت بار یا همان یک قاشق عسل را درون ظرفی رخته و روی حرارت ملایم بگذارید.

۲. اجازه دهید کره آب شده و آب شروع به جوشیدن از کف ظرف بکند و ریز ریز قل بزند.

۳. به محض قل قل کردن ریز ریز آب، آرد الک شده را یک مرتبه به ظرف اضافه کرده ،مدام هم بزنید تا آرد باز شود و خمیر در وسط ظرف جمع گردد.

۴. همانند حلوا حدودا ۱۰ دقیقه ای خمیر را روی شعله ملایم زیر و رو کرده تا رطوبت خمیر گرفته شده و خمیر یکدست و لطیفی حاصل شود.

۵. خمیر را از روی حرارت برداشته روی ظرف دیگری پهن کرده تا خمیر از دما بیافتد.

۶. وانیل و یکی از تخم مرغ ها را به خمیر اضافه کرده و با همزن هم بزنید تا کامل تخم مرغ به خورد خمیر رفته و بوی تخم مرغ ندهد.

۷. تخم مرغ بعدی را اضافه کرده و به همین منوال با همزن خوب هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل شود.

۸. چنانچه خمیر خیلی سفت بود تخم مرغ سوم را اضافه کنید تا جایی که خمیر چسبنده ای حاصل شده و به راحتی با یک فشار از قیف خارج شود.

۹. خمیر را داخل قیف ریخته با یک ماسوره مناسب بامیه ها را در تابه ای که در ان روغن سرد است به دلخواه با قیچی برش بزنید.

۱۰. زیر شعله را ملایم رو به کم کنید تا با حرارت ملایم بامیه ها مغز پخت، سرخ و ترد شود.

۱۱. بعد از سرخ شدن بلافاصله در شهد ولرم انداخته چند دقیقه ای بماند سپس خارج کرده به ظرف توری یا آبکش منتقل کنید.

۱۲. در نهایت در ظرف سرو ریخته و نوش جان نمایید.

نوش جان.

نکات مهم تهیه بامیه خانگی با پیمانه لیوان

  • حتما خمیر ولروم شود سپس تخم مرغ ها را اضافه کنید چرا که اگر خمیر داغ باشد تخم مرغ در حین هم زدن پخته میشود و اگر خمیر سرد باشد تخم مرغ به خورد خمیر نمیرود.
  • چنانچه حرارت زیاد باشد زیرو روی بامیه سرخ شده اما وسط آن خام مانده و مغز پخت نمیشود و به محض ورود به ظرف شهد، بامیه نرم میشود.
  • شهدتان حتما ولرم باشد. داغ بودن شهد نیز باعث نرم شدن بامیه می شود.
  • حتما بعد از اضافه کردن آرد به گرم زدن به مدت ده دقیقه ادامه دهید تا خمیر بامیه یکدست و عالی شود.
  • درون ظرف درب بسته قرار ندهید.

5/5 - (1 امتیاز)