آموزش بامیه بدون تخم مرغ، یه بامیه متفاوت، ساده و خوشمزه اما بدون تخم مرغ! چند تا نکته مهم هست که باید بهش توجه کنین! خمیر این بامیه باید خیلی خوب ورز بخوره روغنی که توش بامیه سرخ میشه باید داغ داغ باشه و در طول پخت حرارت روغن کم نشه. اینکه بامیه شهدش کم باشه یا زیاد دست خودتونه.


مواد لازم برای تهیه بامیه بدون تخم مرغ

  • آب ۳۷۵ گرم ( ۱ + ۱/۲ پپیمانه)
  • شکر ۲۲ گرم ( ۱ + ۱/۲ قاشق سوپ خوری)
  • روغن مایع ۱۵ گرم ( ۱+ ۱/۲ قاشق سوپ خوری)
  • وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
  • آرد قنادی ۱۸۸ گرم ( ۱+ ۱/۴ پیمانه)
  • نشاسته ذرت ۳۰ گرم ( ۱/۴ پیمانه)

دستور پخت بامیه بدون تخم مرغ با روغن مایع

طرز تهیه بامیه بدون تخم مرغ با روغن مایع

برای شروع ابتدا آب، شکر، روغن مایع و وانیل رو باهم مخلوط کرده رو حرارت میزاریم تا آب جوش بیاد.

سپس آرد و نشاسته رو که از قبل الک کردیم اضافه میکنیم و خوب همیزنیم حدود ۲ دقیقه رو حرارت کم زیرو رو میکنیم، از روی حرارت برداشته یکم که از داغی افتاد شروع میکنیم به ورز دادن این مرحله خیلی مهمه میتونین با دست یا همزن خمیرو ورز بدین باید درنهایت خمیر رنگش سفید و کاملا لطیف باشه بدون ترک!

روشو میپوشونیم و ۱۵ دقیقه استراحت میدیم داخل قیف ریخته و‌ماسوره میزنیم من از ماسوره 9ft استفاده کردم.

روی خمیرهای ماسوره زده رو میپوشونیم و یک ربع دیگه استراحت میدیم روغن رو میزاریم داغ بشه اگر حرارت روغن کم باشه بامیه داخل روغن وا میره این نکته خیلی مهمه، وقتی سرخ شد داخل شربت سرد میزاریم، من ۱ دقیقه داخل شربت گذاشتم و بیرون آوردم چون نمیخواستم خیلی شربتی باشه.

برای تهیه شربت غلیظ (اگر میخواین بامیه تردوکم شهد باشه)

  • شکر ۴۰۰ گرم (۲ پیمانه)
  • آب ۲۰۰ گرم (۱ پیمانه سرخالی)
  • جوهر لیمو ۱/۸ قاشق چای خوری
  • زعفران دم شده ۱/۲ قاشق سوپ خوری
  • گلوکز ۲ قاشق سوپ خوری
  • گلاب ۱ قاشق سوپ خوری
  • هل چند عدد

آب و شکر و گلاب رو مخلوط کرده میزاریم آب جوش بیاد و شکر حل بشه حتما قبل جوش اومدن آب ، شکر باید حل شده باشه جوهر لیمو ، زعفران و گلوکز و هل رو اضافه کرده میزاریم ۱۵ دقیقه بجوشه با حرارت متوسط.

برای تهیه شربت رقیق (اگر میخواین بامیه نرمتروپر شهد باشه)

  • شکر ۲/۵ پیمانه
  • آب ۱/۵ پیمانه
  • جوهر لیمو ۱/۸ قاشق چای خوری
  • زعفران کمی

آب و شکر رو مخلوط کرده میزاریم آب جوش بیاد و شکر حل بشه حتما قبل جوش اومدن آب ، شکر باید حل شده باشه جوهر لیمو اضافه میشه ۷،۸ دقیقه میزاریم با حرارت متوسط تا بجوشه.