باقلوا هندی نارگیلی رو امتحان کردید؟ این شیرینی یه باقلوای خوشمزه است که اگه خواستید میتونید بجای پودرنارگیل با پودر بقیه مغزیجات هم درستش کنید. به این باقلوا، باقلوای دروغین هم میگن. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه باقلوا هندی نارگیلی
- آرد ۳۰۰ گرم (۲ لیوان)
- پودرشکر ۱۲۰ گرم (۳/۴ لیوان)
- کره یا روغن نیمه جامد ۱۰۰ گرم (نصف لیوان)
- تخم مرغ ۲ عدد
- پودر نارگیل چرب ۱۰۰ گرم (۱ لیوان)
- زعفران دمکرده غلیظ ۲ قاشق غذاخوری
- پودر هل ۱ قاشق مرباخوری
مواد لازم برای شربت
- آب ۳/۴ لیوان
- شکر ۱ لیوان
- گلاب نصف استکان
- زعفران دم کرده غلیظ ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه باقلوا هندی نارگیلی
ابتدا همه مواد شربت رو باهم مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدیم. پس از اینکه یکی دو جوش زد کنار میذاریم تا به دمای محیط برسه.
حالا برای خمیر باقلوا، ابتدا تخم مرغ ها و پودر شکر و پودرهل رو درون یه ظرف با همزن دستی یا برقی میزنیم تا کرمی بشه بعد روغن جامد یا کره رو بهشون اضافه کرده و درحد مخلوط شدن هم میزنیم. سپس پودر نارگیل چرب و زعفران رو می افزاییم و مخلوط رو یکدست میکنیم. بعد آرد رو کم کم ابتدا با قاشق هم زده و سپس با دست مخلوط میکنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد. زیاد ورز ندین که به روغن نیفته.
کف قالب ۳۰×۲۰ رو با روغن مایع چرب و آردپاشی کرده یا روغن جداکننده میزنیم. سپس خمیر رو کف قالب پهن کرده و با قاشق یا لیسک سطحش رو صاف میکنیم. بعد با یه چاقو به اندازه دلخواه برش میدیم و در صورت تمایل روش طرح میندازیم.
قالب رو درون فری که از یکربع قبل روشن کرده ایم با درجه حرارت ۱۷۰ به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه میپزیم تا اینکه کناره های باقلوا طلایی بشه. سپس یکی دو دقیقه آخر شعله بالای فر رو روشن کرده و اجازه میدیم تا روی باقلوا هم طلایی و برشته بشه.
وقتی قالب رو از فر درآوردیم تا باقلوا هنوز داغه شربت همدمای محیط رو روش ریخته و ابتدا در دمای محیط و سپس در یخچال دو سه ساعت بهش زمان میدیم تا شربت خوب جذبش بشه و باقلوا نرم بشه. سپس برشهای باقلوا رو با چاقو دوباره فشار میدیم تا جدا شده و سپس به ظرف سرو انتقال میدیم.
نوش جان