پلوم کیک لیمو نارگیل یک نوع کیک سنتی ایتالیایی از قرن ۱۹ هست و برای دسر یا صبحانه بسیار مناسب و محبوبه! بریم باهم یک پلوم کیک بسیار نرم با رایحه نارگیل و لیمو درست کنیم. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه پلوم کیک لیمو نارگیل

  • آرد ۲۰۰ گرم
  • شکر ۱۰۰ گرم
  • شیر نارگیل ۲۰۰ میلی لیتر
  • روغن زیتون یا نارگیل ۱۰۰ گرم
  • پودر نارگیل ۵۰ گرم
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • لیمو ۲عدد
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری

مواد لازم آیسینگ یا لعاب کیک

  • پودر قندد ۳ قاشق غذاخوری
  • آب لیمو مقداری
  • پودر نارگیل مقداری برای دیزاین

طرز تهیه پلوم کیک لیمو نارگیل ایتالیایی

طرز تهیه پلوم کیک لیمو نارگیل ایتالیایی خوشمزه و متفاوت

برای شروع ابتدا تخم مرغ شکرآب لیموترش و شیر نارگیل را درون ظرف ریخته و در حد مخلوط شدن با ویسک دستی میزنیم.

سپس آرد و بیکینگ پودر را الک کرده و بعد پودر نارگیل را اضافه و هم میزنیم و در نهایت روغن زیتون را اضافه و فقط در حد مخلوط شدن می زنیم.

مواد را در قالب از پیش چرب شده ریخته و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه می پزیم.

برای درست کردن آیسینگ کمی آب لیموترش را به پودر قند اضافه می کنیم.

پلوم کیک لیمو نارگیل ایتالیایی

خوب هم می زنیم تا کاملا مخلوط و یکدست بشه.

دستور پخت پلوم کیک لیمو نارگیل ایتالیایی

بعد از خنک شدن کیک با یک شت روی کیک می دهیم و سپس روی آن با پودر نارگیل می پوشانیم.

آموزش پلوم کیک لیمو نارگیل ایتالیایی

پلوم کیک ما آماده است. نوش جان

دستور تهیه پلوم کیک لیمو نارگیل ایتالیایی

نکات مهم تهیه پلوم کیک لیمو نارگیل ایتالیایی

  • من از روغن زیتون استفاده کردم شما می تونید از روغن نارگیل و یا مایع استفاده کنید ترجیح و پیشنهاد من همیشه استفاده از روغن های سلامت مثل زیتون و نارگیل هست.
  • این کیک شیرینی کمی داره اگر طرفدار کیک های شیرین هستید حتما آیسینگ روش را استفاده کنید من چون کیک کم شیرین را می پسندم شیرینی داخل کیک برام کافی بود.
  • وقتی کیک خنک شد آیسینگ را روش بدید و سرو کنید.