دستور پخت کوکی سیب ایتالیایی رو از یه سایت ایتالیایی پیدا کردم و خودم پختم و نتیجه کار فوق العاده شد. به همین دلیل برای شما هم آمادهاش کردم. یه کوکی فوق العاده ساده که قلق خاصی نداره. امیدوارم که درست کنید و خوشتون بیاد.
مواد لازم برای تهیه کوکی سیب ایتالیایی با شکر قهوه ای
- تخم مرغ یک عدد
- شکر قهوه ای ۱۰۰ گرم (تقریبا یک دوم پیمانه)
- کره ۱۰۰ گرم
- سیب سفت یک عدد
- آرد ۲۵۰ گرم (هر پیمانه استاندارد آرد ۱۲۵ گرم است)
- آب لیمو یک دوم قاشق غذاخوری
- زنجبیل طبق ذائقه
- بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
دستور پخت کوکی سیب ایتالیایی با شکر قهوه ای
شکر و کره را با همزن بزنید تا کاملا حجیم شود سپس تخم مرغ را اضافه کرده و یکی دو دقیقه دیگر هم بزنید.
سیب را پوست گرفته و به قطعات دو سانتی خرد کرده و با آبلیمو مخلوط کنید و کنار بگذارید.
ارد، بیکینگ پودر و پودر زنجبیل را به ترکیب کره، شکر و تخم مرغ اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر شکل بگیرد سپس سیب آغشته شده به آبلیمو را اضافه کرده و با خمیر مخلوط کنید.
از خمیر گلوله های اندازه گردو برداشته روی کاغذ روغنی قرار دهید و با نوک انگشت سطح آن را صاف کنید و کمی شکر قهوه ای بپاشید.
سینی را درون فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه و یا تا زمانی که اطراف خمیر رنگ بگیرد قرار دهید، سپس سینی را خارج کرده و اجازه دهید خنک شود.
زمان سرو در صورت تمایل پودر شکر بپاشید.
نکات مهم پخت کوکی سیب ایتالیایی
- سیب حتما سیب خوشمزه و سفت باشه که موقع پخت زیاد شل نشه.
- توی این دستور سیب با خمیر مخلوط میشه البته که به مدل دیگه هم داریم که کوکی شکم پر هست اگر دوست داشتید اون مدل هم میگذارم.
- نکته آخر اینکه قانون کوکی ها رو حتما رعایت کنید، اول یکی دو تا کوکی رو توی فر بپزید وقتی از دما و مدت زمان پخت مطمئن شدید مابقی خمیر شکل داده و داخل فر بپزید.
نوش جان