یه کوکی خوشمزه با روغن مایع بدون کره و بدون روغن جامد و بدون نیاز به همزن و با حداقل مقدار روغن! یه کوکی با عطر مرکبات! این کوکی خوشمزه و خوش عطر، اصلا بافت بیسکویتی نداره. با این کاتر 20 دونه کوکی داشتم.

میتونید کوکی ها رو بصورت تکی میل کنید، یا با مارمالاد، مربا یا شکلات صبحانه جفت کنید. اگه کوکی ها را جفت میکنید، پودر قند را 50 گرم و اگر بصورت تکی میل میکنید، پودر قند را 60 گرم بریزید.


مواد لازم برای تهیه کوکی ساده با روغن مایع بدون کره

  • تخم مرغ یک عدد (50 گرم)
  • 180 گرم آرد سفید(یک پیمانه + 3 قاشق غذاخوری)
  • 60 گرم پودر قند(نصف پیمانه منهای یک و یک سوم قاشق غذاخوری)
  • 36 گرم روغن مایع (دو و نیم قاشق غذاخوری)
  • نصف قاشق چای خوری بکینگ پودر (2 گرم)
  • وانیل کمی
  • رنده پوست پرتقال یا لیموترش کمی

دستور پخت کوکی ساده با روغن مایع بدون کره با پیمانه

طرز تهیه کوکی ساده با روغن مایع بدون کره با پیمانه

تخم مرغ و وانیل و رنده پوست پرتقال یا لیموترش و پودر قند را در ظرفی ریخته با چنگال کمی بزنید.

روغن را اضافه و یکدست کنید.

آرد سفید و بکینگ پودر را مخلوط و الک کنید و در چند مرحله در حد نیاز به مواد اضافه نمایید تا خمیر لطیفی بدست آورید. برای من کمی از مخلوط آرد اضافه اومد.

سپس بین دو کاغذ روغنی یا نایلون به ضخامت 3 میل پهن و کاتر دلخواه بزنید و در سینی فر که فویل یا کاغذ روغنی انداخته و با برس و روغن مایع کمی چرب کرده اید بچینید.

در فر گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 12 تا 15 دقیقه بپزید. کف فر سینی خالی باشه.

زیاد موندن کوکی ها در فر باعث خشکی بافت کوکی میشه.. بعد 12 دقیقه یه دونه دربیاورید با چاقو نصف کنید اگر وسطش پخته بود سریع از فر خارج کنید.

به محض خنک شدن در ظرف دربسته نگه دارید.

نوش جان

5/5 - (2 امتیاز)