تو این مطلب براتون طرز پخت اسلایس سیب و دارچین و گردو خوشمزه رو آماده کردم که حسابی با چای می چسبه مخصوصا برای عصرونه.
مواد لازم برای تهیه اسلایس سیب و دارچین و گردو
- تخم مرغ ۳ عدد
- روغن مایع ۱۲۰ گرم (نصف لیوان فرانسوی دسته دار)
- شیر ۱۲۰ گرم (نصف لیوان فرانسوی دسته دار)
- شکر ۱۰۰ گرم (تقریبا نصف لیوان فرانسوی دسته دار)
- آرد سفید ۲۲۵ گرم (یک و نیم لیوان فرانسوی دسته دار)
- بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ قاشق مرباخوری)
- وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
برای مواد میانی
- سیب ۳ عدد
- شکر ۶۰ گرم (حدودا ۴ قاشق غذاخوری)
- گردوی خرد شده ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
- پودر دارچین ۱ تا ۲ قاشق مرباخوری
دستور پخت اسلایس سیب و دارچین و گردو با پیمانه لیوان فرانسوی دسته دار
قبل از شروع از نیم ساعت قبل مواد رو از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسه.
برای شروع اول مواد میانی رو آماده کردم . سیب رو پوست کندم و رنده کردم. با شکر مخلوط کردم و روی حرارت قرار دادم تا آب سیب کشیده بشه.
بعد پودر دارچین و گردو رو ریختم و مخلوط کردم و از حرارت برداشتم و کنار گذاشتم تا خنک بشه.
تخم مرغ و شکر رو با همزن ۳ تا ۴ دقیقه خوب زدم و بعد وانیل رو ریختم. روغن مایع و شیر رو اضافه کردم و یک دقیقه هم زدم.
آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کردم و ۳ بار الک کردم. کم کم داخل موادم ریختم و ترکیب کردم.
ظرف من سایزش ۲۲ در ۲۲ هست، کفش کاغذ روغنی انداختم و نصف از مواد رو ریختم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه ، ۱۰ دقیقه قرار دادم.
سپس از فر بیرون آوردم و مواد میانی رو ریختم. فقط با دیواره نیم تا یک سانت فاصله داشته باشه و به دیواره نخوره.
در ادامه مابقی مواد رو ریختم و صاف و یکدست کردم، کمی گردوی خرد شده و خلال پسته هم بر حسب علاقه روش ریختم.
دوباره داخل فر قرار دادم این بار ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بمونه، پخت رو با خلال دندون چک کنید.
بعد از پخت کمی که از حرارت افتاد از قالب خارج کردم و روی توری قرار دادم تا کاملا خنک بشه و بعد به شکل دلخواه برش دادم.