دستور پخت این شیرینی کنجدی اینقدر ساده و راحته که شاید باورتون نشه. فر هم نمی‌خواد و خیلی هم خوشمزه و مجلسیه. امیدوارم که درست کنید و دوست داشته باشید.


مواد لازم برای تهیه تهیه شیرینی کنجدی ساده بدون فر

  • آرد سفید سه پیمانه
  • تخم مرغ دو عدد
  • شکر یک لیوان
  • روغن‌ مایع سه چهارم لیوان
  • بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
  • هل نصف قاشق چای‌خوری
  • وانیل نصف قاشق چای‌خوری یا اسانس وانیل دو قطره
  • کنجد به مقدار لازم

برای رنگی کردن شیرینی ها

  • پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری
  • زعفران یک قاشق غذاخوری
  • رنگ خوراگی قرمز یا پودر لبو

دستور پخت شیرینی کنجدی ساده بدون فر با پیمانه لیوان فرانسوی

طرز تهیه شیرینی کنجدی ساده بدون فر
برای شروع ابتدا سه قاشق غذاخوری ماست رو با یک قاشق چایخوری بکینگ پودر مخلوط کنید و ده دقیقه کنار بذارید.

تخم مرغ، شکر، اسانس وانیل و هل را با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه.

روغن رو اضافه کنید.

مخلوط ماست و بکینگ پودر رو اضافه کنید و هم بزنید.

آرد رو در سه مرحله اضافه کنید و یکدست کنید تا خمیر چسبناکی بدست بیاد.

خمیر رو به چهار قسمت تقسیم کنید.

به یه قسمت پودر کاکائو اضافه کنید

به یه قسمت زعفران دم کرده و یک قاشق آرد اضافه کنید. (اگه آرد نریزید شل میشه)

به یه قسمت پودر لبو یا رنگ خوراکی اضافه کنید.

قسمت آخر رو چیزی نریزید.

روی خمیرها رو با کیسه فریزر یا درپوش بپوشانید و بذارید داخل فریز یک ساعت بمونه که سفت بشه.

از خمیر به اندازه ی یه گردو بردارید. (دستتون رو با روغن چرب کنید که خمیر نچسبه به دستتون)

داخل کنجد بغلتانید.

کف تابه کاغذ روغنی بذارید و خمیرها رو با فاصله داخلش بچینید.

دم کنی بذارید و پانزده دقیقه با حرارت ملایم بذارید بپزه.

اگر خواستید توی فر بذارید مدت زمان پختش بیست دقیقه س با درجه ی صد و هشتاد درجه سانتی‌گراد.

5/5 - (1 امتیاز)