باتر کریم آمریکایی یا امریکن باتر کریم یا باترکریم همه کاره! نمیدونم شما تجربه استفاده از باترکریم را دارید یا خیر ولی امروز من یه باترکریم همه کاره با رنگ پذیری عالی براتون آوردم و این باتر کریم هم می توانید به طعمها و رنگهای مختلف در بیارید!
مواد لازم برای تهیه باتر کریم آمریکایی
- کره نرم دمای محیط ۱۷۰ گرم
- پودر قند حریر ۲۸۵ گرم
- شیر ۲۵ گرم
- وانیل مایع ۱ قاشق مرباخوری یا وانیل پودری ۱/۸ قاشق مرباخوری
دستور تهیه باتر کریم آمریکایی
کره هم دمای محیط را زیر استند میکسر به مدت ۳۰ ثانیه زده یکدست شود.
پودر قند را درچندین مرحله به کره اضافه و با دور کم همزن می زنیم و بعد از مخلوط شدن به مدت حداقل ۲ دقیقه با سرعت ۶ استند میکسر میزنیم و اگر قدرت همزن شما پایین هست با دور تند به مدت طولانی تر مخلوط کنید.
در این مرحله اگر باتر کریم را برای درست کردن گل می خواهید فقط وانیل و اگر برای سایر کارها کاور و … می خواهید ترکیب شیر و وانیل را اضافه و مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شود.
دقت کنید در این مرحله سرعت میکسر را کم کنید چون اگر با سرعت بالا مخلوط کنید درباتر کریم شما حباب ایجاد می گردد.
نکات مهم
- این باترکریم برای ماسوره زدن فیلینگ کاور و فراستینگ و تهیه گلهای دکور استفاده می شود.
- حتما از پودر قند الک شده و بسیار نرم استفاده کنید.
- از این باتر کریم برای زیر ساز فندانت استفاده می گردد چون وقتی که خشک شود یه لایه خشکی ایجاد می شود که دست شما به آن نمی چسبد.
- اگر از استند میکسر استفاده می کنید حتما از سری پدل استفاده کنید.
- رنگ پذیری این باتر کریم بسیار خوب هست و با کمی رنگ ژله ای می توانید به رنگ دلخواه در بیاورید.
- کره شما هر چی کم رنگتر باشد محصول نهایی شما سفیدتر است و اگر شما بخواهید می توانید کمی رنگ سفید به باتر کریم خود اضافه کنید که من اینکار را نمی کنم.
- کره شما حتما بدون نمک باشد.
- شما می توانید از مارگارینهای صبحانه بدون نمک استفاده کنید ولی من از کره پاستوریز صبحانه استفاده کردم.
- مدت نگهداری این باتر کریم در هوای محیط در ظرف دربدار به مدت ۱ هفته ودر یخچال به مدت ۲ تا ۳ هفته هست.
- مقدار وزنی وانیل مصرفی در باترکریم به انداز ۲ درصد وزن کل باتر کریم هست.
- اگر باتر کریم را در یخچال گذاشتید قبل از مصرف مدتی در دمای محیط بگذارید تا هم دمای محیط شود و سپس با میکسر بزنید تا دوباره سبک و قابل مصرف شود.