کیک موج دانوب یا کیک دوناوله یه کیک پرطرفدار آلمانی که تشکیل شده از کیک کره ای وانیلی شکلاتی پر شده با توت فرنگی (در رسپی اصلی با گیلاس هست) و رویه کرمی خوش طعم و لطیف باترکریم آلمانی و در نهایت با رویه شکلات کاور شده. اگه دنبال یه کیک خاص با طعم خاص و جدید هستین کیک موج دانوب بینظیر به شدت پیشنهاد میشه.
مواد لازم برای تهبه کیک موج دانوب
مواد لازم برای کیک
- 4 عدد تخم مرغ
- 1 لیوان شکر
- 1 لیوان روغن
- 1 لیوان شیر
- 1 قاشق چای خوری سرخالی وانیل
- 2 قاشق چای خوری بکینگ پودر
- 2 و نیم لیوان آرد
برای قسمت کاکائویی
- 2 و نیم قاشق غذاخوری کاکائو
- 3 تا 4 قاشق غذاخوری شیر
- 350 گرم آلبالو (می توانید از آلبالوهای فریزر هم استفاده کنید.)
اندازه لیوان 220 میلی لیتر
مواد لازم برای خامه
- 1 لیتر شیر
- 1 لیوان شکر
- 3 قاشق غذاخوری آرد
- 3 قاشق غذاخوری نشاسته
- کمی وانیل (بعد از سرد شدن به پودینگ اضافه کنید.)
- 100 گرم کره
مواد لازم برای سس شکلاتی روی آن
- 1 بسته خامه (200 میلی لیتر)
- 100 گرم شکلات تلخ
- 180 گرم شکلات شیری
طرز تهیه کیک موج دانوب
برای شروع ابتدا تخم مرغ و شکر را با همزن میزنیم سپس همه مواد را به جز کاکائو و 3 یا 4 قاشق غذاخوری شیر، اضافه میکنیم و دو سوم خمیر کیک را در ظرف بزرگ چرب و آردپاشی شده میریزیم و خوب پهن میکنیم.
به خمیر کیک باقیمانده کاکائو و 3 یا 4 قاشق غذاخوری شیر اضافه میکنیم و روی هر قسمت ظرف فر میمالیم و آلبالوها را روی آن چیده و داخل 180 درجه فر میزاریم و در فر از قبل گرم شده حدود 35 دقیقه میپزیم.
برای خامه همه مواد آن به جز کره رو در قابلمه میریزیم و روی حرارت گاز هم میزنیم مدام مثل پودینگ. بعد که غلیظ و یکدست شد، از روی حرارت برداشته و رویش رو با سلفون میپوشونیم و کنار میذاریم تا خنک بشه و بعد از خنک شدن خوب با کره مخلوط میکنیم و روی کیک میمالیم.
برای سس شکلاتی، خامه رو گرم میکنیم و شکلات ها رو اضافه میکنیم به خامه تا شکلات ها ذوب بشه و مخلوط میکنیم بعد از اینکه کاملا ذوب شد 10 دقیقه میذاریم کنار و بعد روی کیک میریزیم و کمی که خوب شد بعد از حدود 15 دقیقه فرم میدیم.
حداقل 2 تا 3 ساعت استراحت بدید و سرو کنید اگه عصر درست کنید و یک شب صبر کنید خیلی خوشمزه تر میشخ.
قالبی که استفاده می کنم 25 * 36 سانتی متر است.
فیلم طرز تهیه کیک موج دانوب