کیک خیس با هر طعمی خیلی وسوسه انگیزه و کم خوردنش واقعا سخته مخصوصا اگه کیک خیس قهوه شکلاتی باشه. بهتون پیشنهاد میکنم حتما این خوشمزه رو امتحان کنید.
مواد لازم برای تهیه تهیه کیک خیس قهوه شکلاتی
- 4 عدد تخممرغ
- 1 و نیم لیوان شکر
- 1 لیوان شیر
- نصف لیوان روغن مایع
- 2 و نیم لیوان آرد
- 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی نصف قاشق چای خوری)
- 1 پاکت بکینگپودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
- 3 قاشقغذاخوری سر پر پودرکاکائو
برای خیس کردن کیک
- 2 لیوان شیر گرم
- 2 قاشقغذاخوری قهوه (یا نسکافه)
برای روی کیک
مخلوط شکلات شیری و تلخ آب شده به روش بنماری
لیوان استفاده شده 200 میلی معادل چهار پنجم پیمانه قنادی یا لیوان دسته دار فرانسه
دستور پخت کیک خیس قهوه شکلاتی
برای شروع ابتدا تخممرغ و شکر را تا وقتی رنگش روشن شده و به قوام خامه برسد حداقل 5 تا 6 دقیقه با همزن برقی هم بزنید.
سپس شیر و روغن مایع را اضافه کرده کمی هم بزنید. در ادامه آرد، پودر کاکائو، وانیل و بکینگ پودر را الک کرده اضافه کنید و آرام آرام هم بزنید.
مایه کیک را داخل قالب چرب شده بریزید و در فر 180 درجه از قبل گرم شده بدون فن در حالت حرارت بالا/پایین بدون فن تا وقتی که تست خلال چوبی تمیز بیرون بیاد بپزید.
حدود 40 دقیقه اگر فر شما حالت حرارت بالا و پایین به طور همزمان را ندارند فقط شعله پایین را روشن کنید و با خلال دندان پخت کیک را تست کنید.
زمانی که کیک داخل فر است شیر را گرم کرده قهوه را اضافه کنید و هم بزنید تا با گرمای شیر حل شود و کنار بذارید تا به دمای اتاق برسد.
کیک را از فر خارج کرده چند دقیقه استراحت دهید وقتی گرمای اولیهاش خارج شد برش بزنید. شیر قهوه را روی تمام قسمتهای کیک بریزید.
5 دقیقه هم استراحت دهید و سرو کنید.
برای روی کیک مخلوط شکلات شیری و تلخ آب شده به روش بنماری (شکلات به تنهایی بعد سرد شدن سفت میشود میتوانید با خامه و شکلات گاناش درست کنید خامه را گرم کنید و شکلات را در خامه حل کنید. خامه و شکلات به نسبت مساوی و یا مقدار شکلات کمتر باشد تا گاناش رقیقی شود)
با شکلات یا بی شکلات کیک نرم و فوقالعادهای است.