اگه از طرفدارهای رولت هستید و همچنین طعم اسنیکرز رو هم خیلی دوست دارید، پیشنهادم اینه که این رولت اسنیکرز رو از دست ندید و حتما امتحانش کنید. فقط میتونم بگم که بینظیره.
مواد لازم برای تهیه رولت با فیلینگ اسنیکرز
مواد لازم برای کیک
- تخم مرغ ۶ عدد هم دمای محیط
- شکر ۱۲۵ گرم
- نمک یک پنس
- آرد سفید قنادی ۱۱۰ گرم
- پودر کاکائو ۲۵ گرم
- بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
- روغن مایع ۵۰ میلی لیتر
مواد لازم برای تهیه خامه
- پنیر خامه ای ۳۰۰ گرم
- پودر قند ۳۰ گرم
- خامه صبحانه ۱۵۰ میلی لیتر
مواد لازم برای تهیه کارامل
- شکر ۲۳۰ گرم
- کره ۱۰۰ گرم
- نمک ۱ قاشق چایخوری
- خامه صبحانه ۱۶۰ میلی لیتر
- بادام زمینی بدون پوست ۱۲۵ گرم
نکته: جایگزین کارامل میتونید سس دولسه دلچه استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه گاناش
- شکلات سکه ای ۲۰۰ گرم
- روغن مایع ۴۰ میلی لیتر
- بادام زمینی ۱۰۰ گرم
آموزش دستور تهیه کیک رولت با فیلینگ اسنیکرز
برای تهیه کارامل شکر رو روی حرارت متوسط آب کرده (شکر رو داخل قابلمه ریخته و صبر کنید، کمی که شکر از اطراف آب شد با خود ظرف تکون بدید تا کامل آب شده سپس هم بزنید.)
کره رو اضافه کرده و خیلی سریع هم میزنیم. نمک رو هم اضافه کرده، سپس خامه اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا به رنگ کاراملی بشه.
از روی اجاق برداشته و بادام زمینی اضافه کرده و هم میزنیم.
برای تهیه کیک تخم مرغ رو به همراه شکر و نمک به وسیله همزن برقی به مدت ۸ دقیقه میزنیم تا کرم رنگ و حجیم بشه.
آرد،بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو مخلوط کرده و سه بار الک کرده و به مواد اضافه کرده و با سرعت کم هم میزنیم. (با لیسک هم بزنید بهتره ولی دقت کنید مواد یکدست بشه.)
مواد رو در سینی به سایز ۴۰×۳۰ که کف اون کاغذ روغنی انداخته، ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه قرار میدیم تا بپزه (مدت پخت بستگی به فر داره.)
کمی که از حرارت اولیه افتاد کاغذ رو از کیک جداکرده و داخل پارچه نرم و تمیز رول میکنیم و میذاریم در دمای اتاق خنک بشه.
برای تهیه خامه همه مواد رو با همزن هم میزنیم تا یکدست بشه (زیاد هم نزنید که شل نشه.)
رولت رو بعد از خنک شدن باز کرده ابتدا کارامل کشیده و سپس خامه میزنیم و رول میکنیم.
برای گاناش شکلات رو بن ماری کرده، روغن و بادام زمینی خرد شده اضافه میکنیم و هم میزنیم.
سپس روی رولت ریخته و در یخچال دو تا سه ساعت قرار میدیم. نوش جان