ته چین کوفته ریزه قلقلی یه تهچین متفاوت و خوشمزه و جذابه که فوقالعاده خوشمزه و مجلسیه. امیدوارم درست کنید و از طعم و مزهاش لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه ته چین ریزه کوفته قلقلی برای ۴ نفر
- برنج ۳ پیمانه
- ماست چکیده ۴۰۰ گرم
- زرده تخم مرغ ۴ عدد
- زعفران ۲ قاشق غذاخوری
- روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
- دارچین نصف قاشق چایخوری
- گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
- پیاز ۱ عدد بزرگ
- زرشک ۴ قاشق غذاخوری
- کره یک قاشق غذاخوری
- شکر به میزان دلخواه
- نمک به مقدار لازم
- فلفل سیاه به مقدار لازم
- فلفل قرمز به مقدار لازم
- پودر آویشن به مقدار لازم
- پودر سیر به مقدار لازم
- خلال بادام و خلال پسته برای تزئین به دلخواه
دستور پخت ته چین کوفته ریزه قلقلی با گوشت چرخ کرده
برای شروع ابتدا پیاز رو رنده میکنیم و آبش رو میگیریم و گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه میکنیم.
سپس ادویهها رو که شامل نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، آویشن و پودر سیر هست رو اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم و قل قلی میکنیم و داخل ظرفی میچینیم و روش سلفون میکشیم و نیم ساعت میذاریم تو یخچال بمونه و بعد سرخ میکنیم.
در ادامه آب رو میذاریم جوش بیاد و برنج هایی که از ۲ ساعت پیش خیس کردیم رو داخلش میریزیم و ۸ تا ۱۰ دقیقه بعد آبکش میکنیم.
داخل ظرفی ۴ عدد زرده تخم مرغ رو با همزن دستی یا چنگال میزنیم تا یکدست بشه. بعد روغن و دارچین و نمک رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و حالا نوبت اضافه کردن ماست چکیده هست. مجددا خوب هم میزنیم و زغفران رو اضافه میکنیم.
سپس برنج رو طی جند مرحله به آرومی اضافه میکنیم و هم میزنیم تا برنج له نشه.
کف قالب، قابلمه یا تابه رو خوب چرب میکنیم و یه مقدار برنج میریزیم و بعد کوفته ها رو میچینیم و متناسب با سایز ظرفمون میتونیم یک لایه برنج و یک لایه کوفته بچینیم.
درب قابلمه یا تابه دم کنی میذاریم و روی شعله گاز میذاریم و حدودا به ۴۰ دقیقه زمان پخت احتیاج داره.
برای تزئین روش میتونین یه مقدار زرشک رو یا کره تفت بدین ( اگه دوس دارین شیرین بشه یه مقدار شکر بهش اضافه کنین).
قالب یا قابلمه رو داخل ظرف سرو برگردونین و با زرشک، خلال پسته و خلال بادام تزیین کنید.
نوش جان.