در ادامه با یه کیک سیب و دارچین با ماست بی‌نظیر اومدم خدمتتون. یه کیک بینهایت خوشمزه که خودم عاشقشم. امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد.


مواد لازم برای تهیه کیک سیب و دارچین با ماست

  • تخم مرغ ۴ عدد
  • شکر یک پیمانه
  • وانیل کمی
  • ماست پر چرب شیرین سفت سه چهارم پیمانه
  • روغن مایع سه چهارم پیمانه
  • آرد دو پیمانه
  • بکینگ پودر دو قاشق چای‌خوری

مواد میانی کیک

  • سیب مکعبی خرد شده دو عدد
  • شکر قهوه ای یا سفید دو قاشق غذاخوری (من از یک قاشق غذاخوری شکر قهوه ای و یک قاشق غذاخوری شکر سفید استفاده کردم.)
  • کره  ۲۰ گرم
  • پودر دارچین دو قاشق چای‌خوری

دستور پخت کیک سیب و دارچین مغزدار با ماست

طرز تهیه کیک سیب و دارچین با ماست بدون گردو خوشمزه و فوریبرای شروع ابتدا مواد میانی کیک رو آماده میکنیم.

سیب مکعبی خرد شده رو بریزید داخل ماهیتابه کره و شکر و پودر دارچین رو هم اضافه کنید و بذارید دو سه دقیقه روی حرارت ملایم تا شکر حل و سیب ها کمی نرم بشه بعد از روی حرارت بردارید و بزارید کناری تا خنک بشه.

برای تزئین کیک به دو عدد سیب قرمز نیاز دارم که به شکل گل زر درستش کنیم.

برای تهیه رزهای سیب قرمز سیب ها رو از وسط نصف و با یه چاقوی تیز برشهای خیلی نازک بزنید. من با رنده نایسردایسر زدم همه یکدست و مرتب و نازک.

حالا برشهای نازک سیب رو بریزید داخل یه ماهیتابه کوچیک بریزید دوقاشق آبلیمو ترش و یک قاشق شکر بریزید و مقداری آب بزارید رو حرارت تا دو سه دقیقه بپزه و نرم بشه کنارش بمونید لطفا و مدام برشها رو چک کنید هر وقت نرم و انعطاف پذیر شدن کافیه سریع آبکش کنید و بذارید کنار.

برشهارو از طرف لبه روی هم قرار بدید و بعد خیلی آروم رول کنید.

رزهای سیب قرمز همچین خوشگل و دلبر آماده اند میتونید با دست کمی بهش شکل هم بدید.

بریم که خود کیک رو آماده کنیم. ابتدا تخم مرغ ، شکر و وانیل رو بریزید داخل کاسه همزن شروع کنید به زدن تا کاملا حجمش زیاد و رنگش روشن بشه بعد روغن مایع و ماست رو اضافه کنید در حد مخلوط شدن بزنید.

در آخر هم مخلوط آرد و بکینگ پودر رو با هم مخلوط و سه مرتبه الک کنید و طی دو مرحله به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.

کف یه قالب با قطر ۲۵ رو کاغذروغنی بندازید و نصف ملات کیک رو بریزید داخل قالب و سطحش رو صاف کنید.

سپس از مواد میانی که مخلوط سیب بوده رو بریزید روی مایه کیک و به صورت یکدست صاف کنید.

دوباره بقیه یا باقیمانده ملات کیک رو بریزید روی برش های سیب و سطحش رو صاف کنید و بره تو فر از قبل گرم شده.

دمای فر ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد و زمان ۴۰ تا ۵۰ دقیقه. بازم چک کنید. روی سطح کیک باید کمی رنگ بگیره.

دستور پخت پیشنهادی: طرز تهیه کیک سیب رنده شده و دارچین

طرز تهیه کیک سیب و دارچین بدون فر با پیمانه لیوان

بی شک یکی از خوشمزه ترین و خوش عطر و بوترین کیک هایی هست که خیلی ها عاشقشن!

مواد لازم

  • آرد سفید قنادی ۲۲۵ گرم (۱.۵ لیوان)
  • شکر ۲۱۰ گرم (۱ لیوان)
  • شیر یا ماست ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
  • روغن مایع یا کره ۱۰۰ گرم (نصف لیوان)
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
  • بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ قاشق مرباخوری)
  • پودر قند و دارچین به میزان لازم حدودا هر کدوم ۱ قاشق مرباخوری
  • سیب حدودا ۲ تا ۳ عدد

طرز تهیه

همه مواد در دمای محیط قرار بگیره.

روغن (یا کره) و شکر را خوب با همزن زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه حدودا ۵ دقیقه. تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کردم و هر کدام را یک دقیقه با همزن زدم. وانیل رو هم ریختم ماست یا شیر رو هم اضافه کردم و کمی هم زدم، آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کردم و ۳ بار الک کردم و به تدریج داخل موادم ریختم و با لیسک یا قاشق هم زدم.

برای بدون فر درست کردن: تابه رو روی حرارت ملایم رو به کم قرار دادم. کفش دو لا کاغذ روغنی انداختم. در تابه رو بستم یک ربع بمونه.

سیب ها رو ورقه ای کردم. می تونید پوست سیب رو هم بگیرید.

در تابه رو باز کردم مایه کیک رو ریختم، روش سیب ها رو چیدم و روی سیب ها کمی پودر دارچین و پودر قند پاشیدم.

در تابه رو بستم و تایم دادم حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بمونه و بپزه. پخت رو با خلال دندون چک کردم. بعد برگردوندم حدود ۵ دقیقه هم تا اون طرفش تعییر رنگ پیدا کنه.

با فر بخواید دمای ۱۸۰ درجه حدود ۵۰ دقیقه، قالب به قطر ۲۳ سانت.

بهتره ماست و کره استفاده کنید تا مایه کیک شل نشه و سیب ها داخلش فرو نرن.

می تونید وسط کیک هم از سیب بچینید.

نوش جان