کیک سیب رنده شده عطر و طعم بی‌نظیری داره. حتما امتحان کنید. در ادامه با دستور پخت کیک سیب رنده شده و دارچین مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.

مواد لازم برای تهیه کیک سیب رنده شده

  • سیب زرد 2 عدد ( یا سیب قرمز اما با سیب زرد خوشمزه‌تر میشه)
  • دارچین 2 قاشق مرباخوری
  • کره 10 گرم
  • آرد حدود دو و نیم لیوان
  • تخم مرغ 2 عدد
  • شکر 1 لیوان
  • ماست 1 لیوان
  • روغن مایع یک سوم لیوان
  • بیکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری
  • وانیل ‌نصف قاشق چای‌خوری

دستور پخت کیک سیب رنده شده و دارچین

طرز تهیه کیک سیب رنده شده و دارچین بدون فر

برای شروع سیب‌ها رو پوست بگیرید و با اندازه متوسط رنده کنید.

سپس سیب‌های رنده شده رو داخل یم تابه بریزید و روی حرارت ملایم‌ بذارید تا آب سیب گرفته بشه.

در ادامه پودر دارچین و کره رو به سیب اضافه کنید و چند دقیقه بعد از روی حرارت بردارید تا خنک بشه.

در این مرحله مایه کیک رو آماده می‌کنیم. برای این منظور ابتدا تخم‌مرغ‌ها رو داخل یک کاسه بزرگ می‌شکنیم، وانیل رو به تخم‌مرغ اضافه می‌کنیم و کمی هم می‌زنیم. سپس شکر رو با تخم‌مرغ مخلوط می‌کنیم و با همزن دستی یا برقی خوب هم می‌زنیم تا کرم رنگ بشه.

سپس روغن مایع و ماست رو اضافه می‌کنیم و مواد رو هم می‌زنیم تا همه مواد با هم مخلوط بشن.

در ادامه آرد و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط می‌کنیم و سپس آرد رو الک می‌کنیم و به آرومی طی سه مرحله به مواد اضافه می‌کنیم. مایه کیک سیب ما آماده‌ست.

برای پخت کیک داخل فر کف قالب یا ظرف رو کاغذ روغنی پهن کنید و کمی چربش کنید.  سپس مواد کیک رو داخل قالب بریزید. سپس مخلوط سیب رنده شده و دارچین و کره رو روی مایه کیک می‌ریزیم  و داخل فر  از قبل گرم شده میذاریم و حدود 30 تا 45 دقیقه زمان می‌دیم تا با دمای 180 درجه سانتی‌گراد بپزه.

طرز تهیه کیک سیب رنده شده بدون فر در قابلمه

اول قابلمه رو که قالب کیکمون هست آماده میکنیم. برای اینکه کیک به قابلمه نچسبه بهتره هم قابله رو با روغن خوب چرب کنید و هم آردپاشی کنید و هم کاغذ روغنی بیندازید.

دیواره های قابلمه رو روغن بزنید و دولایه کاغذ روغنی کف قابلمه بزارید. مواد رو توی قابلمه میریزیم چند بار میکوبیم زمین تا هواگیری بشه. سپس مخلوط سیب رنده شده و دارچین و کره رو روی مایه کیک می‌ریزیم.

در ادامه  گاز رو روشن میکنیم با حرارت کم، شعله پخش کن میزاریم و قابلمه رو روی شعله پخش کن میزاریم حتما دمکن بزارید تا کیک خمیر نشه نیم ساعت زمان میخواد تا پخته بشه البته اگه بوی کیک بلند شد با سیخ چوبی تستش کنید.

طرز تهیه کیک سیب رنده شده و دارچین در پلوپز

پخت کیک سیب رنده شده و دارچین در پلوپز خیلی راحته. من توی پلوپز به مدت ۴۰ دقیقه با المنت کیک گذاشتم پخت و خیلی هم عالی شد.

بعد پخت چک کنید تا زمانی که چیزی به خلال دندون نچسبید، کیک پخته شده.

در یک ربع آخر رو خودتون کیک چک کنید، شاید زمان پخت چند دقیقه کمتر و بیشتر بشه. بعد از پخت بذارید تا کیک کامل خنک بشه و بعد تزیین و سرو کنید.

نکات مهم و فوت و فن های پخت کیک سیب رنده شده

  • کیک سیب رنده شده به دلیل داشتن سیب خودش کمی شیرین میشه پس حتما شکر رو به اندازه بریزید.
  • کیک سیب رنده شده اصلا آب یا شیر نمی‌خواد، سیب رنده شده خودش کیک رو لطیف و نرم میکنه.

5/5 - (1 امتیاز)