کیک سیب رنده شده عطر و طعم بینظیری داره. حتما امتحان کنید. در ادامه با دستور پخت کیک سیب رنده شده و دارچین مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه کیک سیب رنده شده
- سیب زرد 2 عدد ( یا سیب قرمز اما با سیب زرد خوشمزهتر میشه)
- دارچین 2 قاشق مرباخوری
- کره 10 گرم
- آرد حدود دو و نیم لیوان
- تخم مرغ 2 عدد
- شکر 1 لیوان
- ماست 1 لیوان
- روغن مایع یک سوم لیوان
- بیکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری
- وانیل نصف قاشق چایخوری
دستور پخت کیک سیب رنده شده و دارچین
برای شروع سیبها رو پوست بگیرید و با اندازه متوسط رنده کنید.
سپس سیبهای رنده شده رو داخل یم تابه بریزید و روی حرارت ملایم بذارید تا آب سیب گرفته بشه.
در ادامه پودر دارچین و کره رو به سیب اضافه کنید و چند دقیقه بعد از روی حرارت بردارید تا خنک بشه.
در این مرحله مایه کیک رو آماده میکنیم. برای این منظور ابتدا تخممرغها رو داخل یک کاسه بزرگ میشکنیم، وانیل رو به تخممرغ اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم. سپس شکر رو با تخممرغ مخلوط میکنیم و با همزن دستی یا برقی خوب هم میزنیم تا کرم رنگ بشه.
سپس روغن مایع و ماست رو اضافه میکنیم و مواد رو هم میزنیم تا همه مواد با هم مخلوط بشن.
در ادامه آرد و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط میکنیم و سپس آرد رو الک میکنیم و به آرومی طی سه مرحله به مواد اضافه میکنیم. مایه کیک سیب ما آمادهست.
برای پخت کیک داخل فر کف قالب یا ظرف رو کاغذ روغنی پهن کنید و کمی چربش کنید. سپس مواد کیک رو داخل قالب بریزید. سپس مخلوط سیب رنده شده و دارچین و کره رو روی مایه کیک میریزیم و داخل فر از قبل گرم شده میذاریم و حدود 30 تا 45 دقیقه زمان میدیم تا با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزه.
طرز تهیه کیک سیب رنده شده بدون فر در قابلمه
اول قابلمه رو که قالب کیکمون هست آماده میکنیم. برای اینکه کیک به قابلمه نچسبه بهتره هم قابله رو با روغن خوب چرب کنید و هم آردپاشی کنید و هم کاغذ روغنی بیندازید.
دیواره های قابلمه رو روغن بزنید و دولایه کاغذ روغنی کف قابلمه بزارید. مواد رو توی قابلمه میریزیم چند بار میکوبیم زمین تا هواگیری بشه. سپس مخلوط سیب رنده شده و دارچین و کره رو روی مایه کیک میریزیم.
در ادامه گاز رو روشن میکنیم با حرارت کم، شعله پخش کن میزاریم و قابلمه رو روی شعله پخش کن میزاریم حتما دمکن بزارید تا کیک خمیر نشه نیم ساعت زمان میخواد تا پخته بشه البته اگه بوی کیک بلند شد با سیخ چوبی تستش کنید.
طرز تهیه کیک سیب رنده شده و دارچین در پلوپز
پخت کیک سیب رنده شده و دارچین در پلوپز خیلی راحته. من توی پلوپز به مدت ۴۰ دقیقه با المنت کیک گذاشتم پخت و خیلی هم عالی شد.
بعد پخت چک کنید تا زمانی که چیزی به خلال دندون نچسبید، کیک پخته شده.
در یک ربع آخر رو خودتون کیک چک کنید، شاید زمان پخت چند دقیقه کمتر و بیشتر بشه. بعد از پخت بذارید تا کیک کامل خنک بشه و بعد تزیین و سرو کنید.
نکات مهم و فوت و فن های پخت کیک سیب رنده شده
- کیک سیب رنده شده به دلیل داشتن سیب خودش کمی شیرین میشه پس حتما شکر رو به اندازه بریزید.
- کیک سیب رنده شده اصلا آب یا شیر نمیخواد، سیب رنده شده خودش کیک رو لطیف و نرم میکنه.
روش دوم طرز تهیه کیک سیب رنده شده با دارچین
این رسپی یکی از بهترین و با کیفیت ترین رسپی های کیک سیب و دارچین هست که من امتحان کردم فوق العاده بافت نرم لطیف و پف خوبی داره و به جهت لایه نازک سیب و دارچین میانی مرطوب و بی نظیره مثل بعضی از کیک ها به هیچ عنوان گلو گیر نیست.
مواد لازم کیک سیب و دارچین
- آرد ۳۰۰ گرم یا ۲ پیمانه
- تخم مرغ ۴ عدد
- شیر یک دوم پیمانه
- روغن مایع یک دوم پیمانه
- شکر ۲۰۰ گرم یا یک پیمانه
- بکینگ پودر یک و نیم قاشق مربا خوری
- وانیل یک دوم قاشق چای خوری
- رنده پوست لیمو ترش قسمت زرد یا سبز یک قاشق مربا خوری
دستور پخت
مواد میانی ۳ عدد سیب رنده درشت با سه قاشق غذاخوری شکر و دو قاشق چای خوری دارچین مخلوط و کنار بذارید.
تخم مرغ شکر و وانیل رو به مدت ۵ تا ۷ دقیقه با دور تند همزن میزنیم تا کاملا حجیم کرمی و کشدار بشه بعد رنده پوست لیمو ترش را اضافه می کنیم بعد روغن مایع و شیر در حد مخلوط شدن هم میزنیم همزن برقی رو کنار میذاریم با همزن دستی آرد و بکینگ پودر که قبل از سه بار الک کردیم در ۳ مرحله مخلوط مواد کیک می کنیم.
آروم و دورانی هم میزنیم تا گلوله آردی باقی نمونه کف قالب ۲۰ در ۳۰ رو کاغذ روغنی میندازیم و با برس چرب می کنیم بیشتر مایه کیک رو میریزیم از سیب های رنده شده روی مایه کیک پخش میکنیم.
بقیه مایه کیک روی سیبها بخش می کنیم تا کاملاً سیب ها را بپوشونه و کمی هستی پای رنده شده روی کیک میریزیم و همینطور مغزیجات دلخواه روی کیک میریزیم و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه می پزیم مغزیجات روی کیک کاملا اختیاری هست.
میتونید به همراه سیب رنده شده بین کیک گردوی خرد شده استفاده کنید هر جوری که دوست داشتید مغزیجات قابل حذف هست این کاملاً اختیاریه بعد از پخت کیک را روی صفحه توری خنک کننده خنک می کنیم و با چاقوی تیز به اندازه های مساوی اسلایس میکنیم.
فقط کیک باید کاملا خنک باشه حداقل دو سه ساعت از پخت کیک گذشته باشه و کاملاً سرد باشه کیک من گرم بود و فرصت اسلایس کردن نداشتم.
نکات کیک سیب و دارچین
- حتما کیک رو با خلال چوبی تست کنید، حرارت فرها متفاوت هست حتما چک کنید.
- در صورت تمایل میتونید کیک رو در قالب گرد درست کنید در این صورت سایز قالب ۲۶ باشه و دیواره اش ۷ سانت چون کیک پف خوبی داره.
- پیشنهاد میکنم برای اسلایس کردن کیک دوسه ساعتی در یخچال باشه تا کاملا سرد باشه و خرد نشه.
- از هر مغزی برای اینکیک میتونید لستفاده کنید و بدون مغزیجات هم کیک فوق العاده خوشمزه اس، سوالی بوددر خدمتم.