کیک هندوانه بدون رنگ خوراکی ویژه شب یلدا، امیدارم خوشتون بیاد. پیشنهاد میکنم برای داشتن یه میز زیبای یلدایی زیبا این کیک خوشمزه رو درست کنید. در تهیه این کیک هندوانه از هیچ رنگ خوراکی استفاده نشده و از اسفناج و کاستارد و سس توت فرنگی استفاده شده.
مواد لازم برای تهیه کیک هندوانه بدون رنگ خوراکی
- تخم مرغ 4 عدد
- پوره اسفناج خام 1 لیوان (از برگ اسفناج پررنگ استفاده کنید)
- روغن مایع نصف لیوان
- شکر 1 لیوان
- آرد 2.5 لیوان
- بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
- وانیل نصف قاشق چایخوری وانیل
مواد لازم برای تهیه کاستارد
- شیر 2.5 لیوان
- شکر 3 قاشق غذاخوری
- پودر نشاسته ذرت 1.5 قاشق غذاخوری
- آرد 1 قاشق غذاخوری
- وانیل شکری نصف قاشق جایخوری
- کره 1 قاشق چای خوری
مواد لازم برای تهیه سس
- توت فرنگی 10 عدد
- شکر 2 قاشق غذاخوری
- آب نصف لیوان
- پودر نشاسته ذرت 1 قاشق چای خوری
برای سس؛ اگر توت فرنگی نبود می توانید با اب انار درست کنید.
دستور پخت کیک هندوانه شب یلدا بدون رنگ خوراکی
برای شروع به پخت کیک هندوانه، اول تخم مرغ و وانیل و شکر را با همزن بزنید تا کرم رنگ شود، بعد 2 بسته کوچک اسفناج را بشویید و فقط برگها را جدا کنید و داخل مخلوط کن با نصف لیوان روغن میکس کنید.
اسفناج پوره شده را کم کم به مواد کیک اضافه کنید و در آخر آرد و بکینگ و وانیل را مخلوط و الک کنید و اضافه کرده تا یک مخلوط کیک نسبتا غلیظ به دست آورید.
در ادامه مایه کیک را در قالب چرب و آردپاشی شده بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه به مدت تقریبا 30 دقیقه بپزید. چون دمای فرها فرق دارد حتما چک کنید.
برای تهیه کاستارد همه مواد را در قابلمه بریزید و بزارید روی حرارت و مدام مخلوط کنید.
وقتی شروع به جوشیدن کرد و مثل فرنی شد، از روی حرارت بردارید و بعداز اینکه خنک شد در وسط کیک بریزید.
برای تهیه سس، توت فرنگی روبا میکسر پوره کنید و از صافی رد کنید تا دانه هاش جدا بشه. همچنین میتونید پوره نکنید و پوره توت فرنگی را داخل قابلمه بریزید و سایر مواد را اضافه کرده و مخلوط کنید و روی حرارت بذارید وقتی به غلظت رسید بردارید و خنک که شد روی قسمت سفید بریزید و شکلات چیبسی روی کیک هندوانه بچینید. نوش جان
نکته: واسه خوشرنگ شدن کیک دور قالبتون روبا فویل بپوشونید تا سبز بمونه.
طرز تهیه کیک هندوانه ای بدون رنگ خوراکی
مواد لازم برای کیک
- 4 عدد تخم مرغ
- 1 پیمانه شکر دانه ریز
- 2 پیمانه آرد قنادی
- 3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
- 2/3 پیمانه روغن مایع
- 200 گرم برگ اسفناج
- 1 قاشق چای خوری عصاره ی وانیل
- 2 قاشق چای خوری بکینگ پودر
- 2 قاشق غذاخوری گلاب
- 1/2 قاشق چای خوری پودرهل
- 1/4 قاشق چای خوری نمک
طرز تهیه
آرد و نمک و بکینگ پودر و هل و نشاسته ذرت رو با هم خوب مخلوط و الک کرده و کنار میزاریم. برگ های اسفناج و روغن رو داخل غذاساز حسابی پوره می کنیم.
تخم مرغ و وانیل رو 2 دقیقه با دورتند همزن میزنیم. شکر رو بهش اضافه کرده و 5 دقیقه ی دیگه مواد رو هم می زنیم، حین کار حتما دورگیری می کنیم.پوره ی اسفناج و گلاب رو بهش اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم. مخلوط مواد خشک رو طی 3 مرحله به مایه اضافه کرده و با دورکند همزن یا با لیسک آروم و دورانی هم می زنیم. مایه رو داخل قالب 25 ×35 که کفش کاغذ روغنی انداختیم ریخته و داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 45 تا 55 دقیقه میزاریم. (تا زمانیکه سیخ چوبی تمیز بیرون بیاد).
بعد از پخت و از دما افتادن از قالب جدا کرده و روی توری خنک می کنیم. سپس مجدد کیک رو داخل قالب میزاریم.
مواد لازم برای کرم
- 2 بسته خامه صبحانه
- 250 گرم پنیر ماسکارپونه
- 4 تا 6 قاشق غذاخوری پودرقند (ذائقه ای)
- 2 قاشق غذاخوری پودرژلاتین
- 80 میلی لیتر آب سرد (از نصف پیمانه یکم کمتر)
- زغال اخته یا دانه انگور سیاه یا شکلات چیپسی
ژلاتین رو روی آب سرد پاشیده و هم میزنیم و کنار میزاریم تا اسفنجی بشه سپس بن ماری کرده تا روان بشه. کنار میزاریم تا کاملا خنک بشه.
داخل کاسه ای خامه صبحانه رو به همراه پنیر و پودرقند با همزن زده تا کاملا یکدست بشه.ژلاتین رو بهش اضافه کرده و مخلوط می کنیم. مواد رو روی کیک ریخته و سطحش رو کاملا صاف می کنیم. زغال اخته ها رو هم روی سطح کیک پخش کرده و قالب رو 1 ساعت داخل یخچال میزاریم.
برای لایه ی آخر 3 بسته پودر ژله انار یا توت فرنگی رو با 1 لیتر(4 لیوان) آب جوش حل کرده و بن ماری می کنیم تا ذرات ژله کاملا حل بشه. وقتی خنک شد خیلی آروم روی لایه ی پنیری ریخته و 3 ساعت داخل یخچال میزاریم تا لایه های کیک کاملا خودش رو بگیره.اگه زغال اخته ها تکون خورد یه لایه ی نازک از ژله رو اول روی کرم ریخته و داخل یخچال بزارین تا میوه و ژله فیکس بشه و بعد بقیه ی مایه ژله رو روی کیک بریزین و داخل یخچال بزارین.
قالب من بزرگ بود شما میتونید دستور رو نصف کرده و داخل قالب مربع 20 سانت درست کنید.
بهتون قول میدم ذره ای عطر و طعم اسفناج نداره و عاشقش میشین، خیلی هم پرخاصیت هستش این کیک پس گول اسم اسفناج رو نخورین.
نیاز به 1 پیمانه پوره ی اسفناج داریم. فقط و فقط برگ اسفناج لازم داریم و ساقه ها رو جدا میکنیم و بعد وزن می کنیم.