این نون لواش ترکیه ای عطر و طعم خیلی خوبی داره و میتونید تو خونه خیلی راحت تو ماهیتابه درست کنید. طعم و مزه این نون اواش خیلی شبیه به نون لواش معمولی هست. امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد.
مواد لازم برای تهیه نان لواش ترکیه ای خانگی
- کیلو 1 آرد
- آب 2 لیوان فرانوسوی دسته دار (میتونید نصف لیوان آب رو کم کنید و به جاش شیر اضافه کنید با شیر هم خوب میشه)
- نمک 2 قاشق مرباخوری
- روغن مایع 4 قاشق غذاخوری
دستور پخت نان لواش ترکیه ای خانگی بدون خمیر مایه در ماهیتابه
برای شروع ابتدا آرد، آب، نمک و روغن مایع رو داخل ظرفی بریزید و نئاد رو مخلوط کنید تا خمیر شکر بگیره.
سپس خمیر رو ورز بدید و یک خمیر نرمی که به دست نمی چسبه آماده کنید.
اگر خمیر سفت بود کمی آب و اگر چسبناک بود کمی آرد اضافه کنید، اما دقت کنید که در پایان خمیر نرم و لطیفی شود.
هر چقدر خوب ورز بدید به همان اندازه خمیر خوبی خواهید داشت.
در ادامه خمیر را به 18 چانه مساوی تقسیم کنید. موقع گرد کردن چانه ها حتما خمیر را تا کنید تا داخل خمیر حباب های هوا جمع شود این نکته خیلی مهم است.
سپس روی چانه ها را بپوشانید، خمیر این نون لواش ترکیه ای نیاز به استراحت ندارد، چون که در تهیه این نون لواش از خمیر مایه استفاده نشده.
برای پخت نون لواش در مایتابه یک ماهیتابه نچسب و بزرگی را روی اجاق گرم کنید، نیاز به چرب کردن ماهیتابه هم نیست.
سپس شروع به باز کردن چانه ها کنید. ر.ی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر رو با وردنه باز کنید.
خمیر باز شده را داخل ماهیتابه داغ بذارید و با حرارت متوسط پشت و رو و تا وقتی که خوب پف کند بپزید.
یه نکته بگم در مورد پخت نون لواش ترکی: ماهیتابه رو بدون روغن بذارید تا داغ بشه. خمیر رو با وردنه پهن کنید و داخل ماهیتابه قرار بدید. وقتی حباب هایی روی نون تشکیل شد نون رو برگردونید. همچنین این نون نباید زیاد هم روی شعله بمونه چون که خشک میشه.
این نون لواش ترکیه ای خیلی خوشمزه میشه، حتما امتحان کنید و ازش لذت ببرید.