تا حالا حلوا عربی با شیر خشک و نشاسته رو تست کردید؟

من خودمم وقتی برای بار اول این حلوای شیر خشک رو درست کردم، خیلی دوستش داشتم. یه طعم خیلی خوبی مثل تافی داره و خیلی کشداره.

امیدوارم این حلوای شیر خشک و نشاسته رو درست کنید و از طعمش لذت ببرید.


مواد لازم برای تهیه حلوا عربی با شیر خشک و نشاسته

  • آرد قنادی یک لیوان
  • نشاسته ذرت یک دوم لیوان
  • شیر خشک قنادی (شور نباشه) یک لیوان
  • روغن مایع یک دوم لیوان (من حدود سه چهارم لیوان روغن اضافه کردم با توجه به آب خور بودن آردم که نیاز به روغن بیشتر داشت)
  • کره پنجاه گرم
  • شکر یک لیوان
  • آب یک لیوان
  • پودرهل یک قاشق چایخوری
  • زعفران یک چهارم لیوان

طرز تهیه حلوا عراقی با شیر خشک و نشاسته

طرز تهیه حلوا عربی با شیر خشک و نشاسته کشدار و خوشمزه (حلوا عراقی)
برای شروع ابتدا شربت حلوا رو آماده میکنیم.

برای تهیه شربت ابتدا شکر، آب، هل و زعفران رو داخل ظرفی ریخته روی حرارت ملایم قرار بدید تا اب جوش بیاد وشکر حل بشه کافیه نیاز به جوشیدن بیشتر و غلظت نداره.

سپس مواد خشک شامل آرد، نشاسته و شیرخشک رو الک و مخلوط کنید و داخل تابه بریزید.

کره و روغن رو اضافه کنید وبا حرارت ملایم تفت بدید. دقت کنید حتما مداوم هم بزنید و حرارت ملایم باشه چون شیرخشک زود میسوزه.

تا جایی تفت بدید که به رنگ شتری دربیاد، در حین تفت دادن اگر حس کردید روغن نیاز داره اضافه کنید، من کلا سه چهارم لیوان روغن و پنجاه گرم کره ریختم.

در انتها شربت ولرم رو کم کم اضافه و مرتب هم بزنید تا حلوا شکل بگیره. این حلوا کش دار و شل هست.

وقتی خنک بشه یه مقدار خودش رو میگیره و سفت تر میشه. اگر میخواین بافتش سفت تر باشه بذارید یه مقدار بیشتر روی حرارت بمونه تا اآبش کشیده بشه.

نکات مهم و فوت و فن های حلوا عربی با شیر خشک و نشاسته

  • به خاطر شیر خشک احتمال داره که حلوا گلوله گلوله بشه. اگر این مشکل رو دارید بهتر که کره رو ذوب کنید و با روغن مخلوط و به آرد اضافه کنید.
  • اگر حلوا در انتهای کار گلوله شیرخشک داشت با گوشت کوب برقی میتونید یکدستش کنید یا از صافی رد کنید. (تا داغه از صافی رد کنید.)
  • این حلوا به راحتی ماسوره میخوره و میتونید به شکل های زیبا تزیینش کنید.

Rate this post