سوپ برنج و شوید یه پیش غذای خوشمزه و متفاوته که حتی میتونه به عنوان یه شام سبک سرو بشه. این سوپ زود روش تهیه راحتی داره و خیلی خوشمزهست. در ادامه با دستور پخت سوپ برنج و شوید مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه سوپ برنج با شوید
- برنج نصف پیمانه
- هویچ یک عدد
- پیاز کوچک یک عدد
- سیر یک حبه
- جو پرک یک فنجون پر
- نصف یک سینه مرغ
- جعفری تازه 50 گرم
- شوید تازه 100 گرم
- رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
- نمک یک قاشق چایخوری
- فلفل سیاه یک قاشق چایخوری
- زردچوبه یک قاشق چایخوری
- نخود سبز دو قاشق غذاخوری (به دلخواه)
طرز پخت سوپ برنج با شوید ساده و خوشمزه مرحله به مرحله
مرحله اول، پختن مرغ
برای شروع ابتدا پیاز رو خرد کنید و داخل قابلمه بریزید و با کمی روغن تفت بدید. سپس سینه مرغ اضافه کنید و با پیاز و سیر تفت بدید.
مرحله دوم، اضافه کردن هویج
در ادامه هویچ و رو رنده کنید و به مواد اضافه کنید. سپس رب گوجهفرنگی رو وسط قابلمه بریزید و کمی تفت بدید تا خامی رب گرفته بشه و رنگ رب باز بشه.
فلفل و زردچوبه رو هم اضافه کنید و کمی تفت بدید.
مرحله سوم، اضافه کردن برنج و جو پرک
در این مرحله برنج رو که از قبل یک ساعت خیس کردید و جو پرک و به دلخواه نخود سبز رو اضافه کنید.
حدود 4 لیوان آب جوش به مواد اضافه کنید و درب قابلمه رو بذارید و حدود یک ساعتزمان بدید تا مرغ و بقیه مواد کامل بپزه.
مرحله چهارم، خرد کردن مرغ
وقتی مهم سینه مرغ پخت، سینه مرغ رو از داخل سوپ دربیارید و ریش ریش کنید و دوباره به سوپ اضافه کنید. نمک بریزید و جعفری و شیوید خرد شده رو اضافه کنید و حدود 15 تا 20 دقیقه زمان بدید تا سوپ جا بیفته و لعاب بده.
10 دقیقه قبل از سرو آبلیمو اضافه کنید و سوپ برنج و شوید رو سرو کنید. نوش جان