بستنی شاتوت دیگه نیاز به تعریف نداره. شاتوت خودش واقعا خوشمزه و پرطرفداره حالا وقتی باهش بستنی درست کنیم دیگه عالی میشه. بستنی شاتوت خونگی خیلی راحت و ساده آماده میشه و هم سالمه هم خیلی خوشمزه و تو فصل گرم سال آدم رو سر حال میاره. در ادامه با آموزش روش تهیه بستنی شاتوت خونگی با ثعلب و شیر مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.


مواد لازم برای تهیه بستنی شاتوت در منزل

  • شیر 2 لیوان
  • شکر سه چهارم لیوان
  • خامه صبحانه نصف پاکت
  • شاتوت 150 گرم ( تقریباً 1 لیوان )
  • ثعلب 1 قاشق چای‌خوری
  • نمک یک چهارم قاشق چای‌خوری

با این مقدار مواد اولیه میتونید برای دو نفر بستنی شاتوتی خونگی درست کنید.


طرز تهیه بستنی شاتوت با ثعلب و شیر و خامه به صورت تصویری

طرز تهیه بستنی شاتوت با ثعلب و شیر خانگی و خوشمزه

 

مرحله اول، پختن شاتوت

برای شروع ابتدا شاتوت رو بدون آب به مدت 15 دقیقه روی حرارت ملایم بذارید و هم بزنید تا کمی بپزه و آبش تبخیر و غلیظ بشه.


مرحله دوم، آماده کردن مایه شاتوت بستنی

در این مرحله شکر، نمک و ثعلب رو داخل یک کاسه بریزید و با هم خوب مخلوط کنید. سپس شیر، خامه، شاتوت، مخلوط شکر، ثعلب و نمک رو داخل مخلوط کن بریزید و مواد رو به مدت 3 دقیقه میکس کنید به طوری که مواد کاملا یکدست و مخلوط بشن.


مرحله سوم، هم زدن مایه شاتوت بستنی

در ادامه مایه شاتوت بستنی رو تو یک کاسه استیل بریزید، روشو بپوشونید و داخل فریزر بذارید. بعد از گذشت حدود 45 دقیقه تا یک ساعت، کاسه رو از فریزر خارج کنید و شاتوت بستنی رو با قاشق خوب هم بزنید. دوباره روی کاسه رو بپوشونید و داخل فریزر بذارید. بعد از گذشت حدود 45 دقیقه تا یک ساعت دوباره کاسه رو از فریزر خارج کنید و هم بزنید و داخل فریزر بذارید. این کا رو حدود 8 تا 10 مرتبه انجام بدید.

در مرحله آخر شاتوت بستنی رو به مدت حداقل 3 ساعت داخل فریزر بذارید بمونه و بعد بستنی رو سرو و نوش جان کنید.


نکات مهم و فوت و فن های تهیه بستنی شاتوتی خونگی با ثعلب

  • برای درست کردن شاتوت بستنی از مربای شاتوت نمیشه استفاده کرد.
  • خامه باعث خوشمزه‌تر شدن بستنی میشه و میتونید مقدارش رو کمی افزایش بدید.
  • جایگزین شاتوت، توت‌فرنگی، آلبالو، زردآلو، گیلاس، شلیل و هلو هست. اما برای میوه های دیگه دستور تهیه فرق میکنه.
همچنین بخوانید: طرز تهیه شربت شاه توت مرحله به مرحله

فیلم طرز تهیه بستنی شاتوت خونگی