بستنی شاتوت دیگه نیاز به تعریف نداره. شاتوت خودش واقعا خوشمزه و پرطرفداره حالا وقتی باهش بستنی درست کنیم دیگه عالی میشه. بستنی شاتوت خونگی خیلی راحت و ساده آماده میشه و هم سالمه هم خیلی خوشمزه و تو فصل گرم سال آدم رو سر حال میاره. در ادامه با آموزش روش تهیه بستنی شاتوت خونگی با ثعلب و شیر مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه بستنی شاتوت در منزل
- شیر 2 لیوان
- شکر سه چهارم لیوان
- خامه صبحانه نصف پاکت
- شاتوت 150 گرم ( تقریباً 1 لیوان )
- ثعلب 1 قاشق چایخوری
- نمک یک چهارم قاشق چایخوری
با این مقدار مواد اولیه میتونید برای دو نفر بستنی شاتوتی خونگی درست کنید.
طرز تهیه بستنی شاتوت با ثعلب و شیر و خامه به صورت تصویری
مرحله اول، پختن شاتوت
برای شروع ابتدا شاتوت رو بدون آب به مدت 15 دقیقه روی حرارت ملایم بذارید و هم بزنید تا کمی بپزه و آبش تبخیر و غلیظ بشه.
مرحله دوم، آماده کردن مایه شاتوت بستنی
در این مرحله شکر، نمک و ثعلب رو داخل یک کاسه بریزید و با هم خوب مخلوط کنید. سپس شیر، خامه، شاتوت، مخلوط شکر، ثعلب و نمک رو داخل مخلوط کن بریزید و مواد رو به مدت 3 دقیقه میکس کنید به طوری که مواد کاملا یکدست و مخلوط بشن.
مرحله سوم، هم زدن مایه شاتوت بستنی
در ادامه مایه شاتوت بستنی رو تو یک کاسه استیل بریزید، روشو بپوشونید و داخل فریزر بذارید. بعد از گذشت حدود 45 دقیقه تا یک ساعت، کاسه رو از فریزر خارج کنید و شاتوت بستنی رو با قاشق خوب هم بزنید. دوباره روی کاسه رو بپوشونید و داخل فریزر بذارید. بعد از گذشت حدود 45 دقیقه تا یک ساعت دوباره کاسه رو از فریزر خارج کنید و هم بزنید و داخل فریزر بذارید. این کا رو حدود 8 تا 10 مرتبه انجام بدید.
در مرحله آخر شاتوت بستنی رو به مدت حداقل 3 ساعت داخل فریزر بذارید بمونه و بعد بستنی رو سرو و نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن های تهیه بستنی شاتوتی خونگی با ثعلب
- برای درست کردن شاتوت بستنی از مربای شاتوت نمیشه استفاده کرد.
- خامه باعث خوشمزهتر شدن بستنی میشه و میتونید مقدارش رو کمی افزایش بدید.
- جایگزین شاتوت، توتفرنگی، آلبالو، زردآلو، گیلاس، شلیل و هلو هست. اما برای میوه های دیگه دستور تهیه فرق میکنه.