کباب قلقلی تابه ای با گوشت چرخ شده یه غذای متفاوت و خیلی شیک و مجلسیه و روش پخت آسونی داره. برای پخت کباب قلقلی تابه ای می تونید از گوشت گوسفندی یا گوشت گوساله یا ترکیب این دو رو استفاده کنید. کباب قلقلی رو هم می‌تونید به صورت تابه ای بدون فر و هم داخل فر تهیه کنید و به همراه برنج، بلغور یا نون سرو کنید. در ادامه با دستور پخت کباب قلقلی تابه ای با سیخ چوبی مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.


مواد لازم برای تهیه کباب قلقلی تابه ای با سیخ چوبی

  • گوشت چرخ کرده 400 گرم
  • آرد سوخاری نصف لیوان یا مغز دو عدد نان باگت
  • تخم مرغ 2 عدد
  • پیاز متوسط 2 عدد
  • سیر 2 حبه
  • نمک 1 قاشق مرباخوری
  • فلفل سیاه 1 قاشق چای‌خوری
  • زردچوبه 1 قاشق چای‌خوری
  • سماق 1 قاشق چای‌خوری
  • گوجه گیلاسی 20 عدد
  • فلفل کبابی 5 عدد یا 2 عدد فلفل دلمه

مواد لازم برای تهیه سس مخصوص کباب قلقلی

  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • سس فلفل 1 قاشق غذاخوری
  • سیر 1 حبه
  • آب جوش یک و نیم لیوان

این مقدار مواد اولیه برای تهیه کباب قلقلی برای 4 تا 5 نفر کافیه.


طرز تهیه کباب قلقلی تابه ای با گوشت چرخ کرده با سیخ چوبی

طرز تهیه کباب قلقلی تابه ای با سیخ چوبی

مرحله اول، رنده کردن پیاز و سیر

برای شروع پیازها رو پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید. سپس آب پیاز رو بگیرید.

همچنین بخوانید: طرز تهیه کباب مشتی با هویج

مرحله دوم، آماده کردن مایه کباب قلقلی

برای آماده کردن مایه کباب قلقلی یک کاسه بزرگ بردارید. پیاز رنده شده، آرد سوخاری، نمک، فلفل، زردچوبه، سماق رو اضافه کنید. تخم مرغ ها رو داخل یک کاسه کوچک بشکنید و وقتی که از سالم بودنش مطمئن شدید به مواد اضافه کنید. سپس به مدت 5 تا 10 دقیقه مواد رو خوب ورز بدید. سپس روی ظرف رو بپوشونید و به مدت نیم تا یک ساعت داخل یخچال بذارید تا مواد استراحت کنه.


مرحله سوم، خیس دادن سیخ های چوبی

حدود 8 عدد سیخ چوبی رو به مدت 15 تا 30 دقیقه داخل آب سرد بذارید تا خیس بخوره.

همچنین بخوانید: طرز تهیه تاس کباب با گوشت چرخ کرده و سیب زمینی و بادمجان

مرحله چهارم، کشیدن کباب قلقلی به سیخ

پس از گذشت نیم تا یک ساعت مایه گوشتی رو از یخچال خارج کنید. به اندازه یک گردوی کوچک از مواد بردارید و بین کف دو تا دستتون بغلتونید و گردش کنید. گوجه گیلاسی ها رو هم به همراه فلفل کبابی به سیخ چوبی بکشید.

دستور پخت کباب قلقلی تابه ای با سیخ چوبی


مرحله چهارم، سرخ کردن کباب قلقلی در تابه

داخل یک تابه مقداری روغن بریزید و وقتی که کمی گرم شد، سیخ های کباب قلقلی رو داخل تابه بچینید و روی حرارت ملایم کباب قلقلی رو سرخ کنید و هر چن دقیقه سیخ ها رو بچرخونید تا تمام قسمت های کباب قلقلی سرخ بشه. سپس گوجه ها و فلفل کبابی رو هم داخل تابه بذارید و سرخ کنید.

همچنین بخوانید: طرز تهیه کباب لقمه با گوشت و سویا به روش کارخانه ای در خانه

مرحله پنجم، اضافه کردن سس مخصوص کباب قلقلی

برای آماده کردن سس کباب قلقلی یک قابلمه کوچک رو روی حرارت بذارید. کمی کره و روغن بریزید و رب گوجه فرنگی رو کمی تفت بدید تا رنگ رب باز بشه و خامی رب گرفته بشه. سپس سیر ریز رنده شده رو اضافه کنید. سس فلفل رو هم اضافه کنید و مواد رو هم بزنید. در ادامه یک تا یک و نیم لیوان آب جوش اضافه کنید و روی حرارت متوسط سس رو هم بزنید و وقتی که یکی دو قل زد، سس رو داخل تابه کباب قلقلی بریزید و به مدت 30 دقیقه روی حرارت کم زمان بدید تا کباب قلقلی ها به طور کامل بپزه و مغز پخت بشه و طعم سس به خورد کباب قلقلی بره.

وقتی که کباب قلقلی آماده شد میتونید دو عدد پیاز رو خلالی باریک خرد کنید و با ریحان یا جعفری خرد شده به همراه مقداری سماق مخلوط کنید و کباب قلقلی ها رو به همراه سیخ چوبی رو مخلوط پیاز و ریحون خرد شده بچینید و سرو کنید.

طرز پخت کباب قلقلی با گوشت چرخ کرده


نکات مهم و فوت و فن های تهیه کباب قلقلی تابه ای

  • برای تهیه کباب قلقلی به جای استفاده از آرد سوخاری می‌تونید مقداری مغز نان باگت رو داخل شیر خیس بدبد. سپس شیر اضافیش رو بگیرید و به گوشت اضافه کنید و خوب ورز بدید. با این کار کباب قلقلی خوشمزه تر میشه.
  • کباب قلقلی رو میتونید داخل فر درست کنید. برای این کار سیخ ها رو داخل سینی فر که داخلش کاغذ  رئغنی انداختید بچینید و کمی چربش کنید. سپس به مدت 30 دقیقه با درجه حرارت متوسط حدود 180 دجه سانتی‌گراد بپزید و در پنج دقیقه آخر پخت گریل رو روشن کنید تا روش برشته بشه.
همچنین بخوانید: طرز تهیه کباب توری