تاس کباب از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانیه که در شهرهای مختلف با مواد و روش‌های مختلفی درست میشه. در ادامه با روش درست کردن تاس کباب با گوشت چرخ کرده و بادمجان و سیب زمینی مرحله به مرحله آشنا میشید.


مواد لازم برای تهیه تاس کباب با گوشت چرخ کرده و سیب زمینی و بادمجان برای 4 نفر

  • گوشت چرخ کرده 250 گرم
  • سیب زمینی متوسط 4 عدد
  • بادمجان 2 عدد
  • پیاز متوسط 1 عدد
  • رب گوجه‌فرنگی یک قاشق غذاخوری سر پر
  • نمک 1 قاشق مرباخوری
  • فلفل سیاه 1 قاشق چای‌خوری
  • زردچوبه 1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه تاس کباب با گوشت چرخ کرده و سیب زمینی و بادمجان

طرز تهیه تاس کباب با گوشت چرخ کرده و سیب زمینی و بادمجان

مرحله اول، مخلوط کردن گوشت چرخ کرده با پیاز

برای شروع پیاز رو پوست بگیرید و رنده کنید. سپس آب پیاز رو بگیرید و داخل یا کاسه بریزید. گوشت چرخ کرده، نمک، قلقل سیاه و زردچوبه رو اضافه کنید و مواد رو خوب ورز بدید تا مواد منسجم بشه. سپس روی طرف رو بپوشونید و برای نیم ساعت داخل یخچال بذاریدتا استراحت کنه.

همچنین بخوانید: طرز تهیه کباب توری با گوشت چرخ کرده


مرحله دوم، سرخ کردن بادمجان

بادمجان‌ها رو پوست بگیرید و ورقه کنید. قطر ورقه‌ها حدود 1 ساتنی‌متر باشه. دو طرف بادمجان‌ها رو داخل روغن سرخ کنید و وقتی که سرخ شد از تابه خارج کنید و داخل بشقاب بچینید.

همچنین بخوانید: طرز تهیه کباب لقمه با گوشت و سویا به روش کارخانه ای در خانه


مرحله سوم، سرخ کردن سیب زمینی

سیب‌زمینی‌ها رو پوست بگیرید و به صورت ورقه‌ای خرد کنید. سیب زمینی های ورقه شده رو با آب سرد بشویید و خشک کنید. سپس هر دو طرف سیب زمینی ها رو داخل تابه‌ای که بادمجان رو سرخ کردید، سرخ کنید و وقتی که سرخ شد از تابه خارج کنید و داخل بشقاب بچینید.

همچنین بخوانید: طرز تهیه جوجه کباب با سس مایونز


مرحله چهارم، سرخ کردن تاس کباب

گوشت رو از یخچال خارج کنید. منی از مایه تاس کباب رو بردارید و تاس کباب هایی به اندازه سیب زمینی های حلقه شده درست کنید. سپس هر دو طرف تاس کباب ها رو داخل تابه‌ای که بادمجان و سیب زمینی رو سرخ کردید، سرخ کنید و وقتی که سرخ شد از تابه خارج کنید و داخل بشقاب بچینید.

همچنین بخوانید: طرز تهیه کباب لا پلویی


مرحله پنجم، پختن مواد در سس

وقتی که تاس کباب ها سرخ شد و از تابه خارج کردید، یک قاشق غذا خوری سر پر رب گوجه‌فرنگی داخل تابه بریزید و کمی تفت بدید تا خامی رب گرفته بسه و رنگ رب باز بشه.

سپس کمی نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنید و کمی تفت بدید تا خامی ادویه گرفته بشه. یک لیوان آب جوش به داخل تابه بریزید و هم بزنید تا رب داخل آب حل بشه.

وقتی که سس شروع به جوشیدن کرد، سیب زمینی، تاس کباب و بادمجان رو داخل سس بچینید. حرارت رو کم کنید و درب تابه رو ببندید و حدود نیم ساعت زمان بدید تا سس به خورد مواد بره. وقتی که سس تاس کباب روغن انداخت، تاس کباب آماده ست.

به دلخواه می‌تونید گوجه فرنگی حلقه شده رو در این مرحله به همراه سایر مواد داخل سس بچینید.

همچنین بخوانید: طرز تهیه کباب کوبیده مرغ تابه ای


مرحله ششم، سرو و تزئین

وقتی که تاس کباب آماده شد، تا کباب رو به همراه برنج کته یا آبکش به همراه سبزی خوردن سرو و نوش جان کنید.

همچنین بخوانید: طرز تهیه کباب کوبیده مرغ تابه ای