کیک رژیمی با آرد جو دوسر یا کیک آرد جو یه کیکه سالم و مقویه و بافت نرمی داره و به دلیل نداشتن شکر و آرد سفید گزینه مناسبی برای افرادی که رژیم لاغری دارند هست. در ادامه با دستور پخت کیک رژیمی با آرد جو و شیره انگور یا شیره خرما مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.
نکته مهم: کلا کیک ها یا نون هایی که با آرد جو درست میشه زیاد کیک های منسجمی نیستن.
مواد لازم برای تهیه کیک رژیمی با آرد جو دوسر و شیره انگور
- آرد جو 2.5 لیوان
- تخم مرغ 3 عدد
- شکر قهوه ای سه قاشق غذاخوری (به دلخواه، قابل حذف)
- وانیل نصف قاشق چایخوری
- شیره انگور نصف لیوان
- بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری
- شیر نصف لیوان
- دارچین یک قاشق مرباخوری
- روغن مایع نصف لیوان
- مغزیجات (گردو، بادام، فندق، پسته، تخم آفتابگردان یا تخم کتان) به دلخواه
طرز تهیه کیک آرد جو رژیمی با شیره خرما یا انگور
مرحله اول، آسیاب کردن جو
برای شروع ابتدا جو یا جوی دوسر رو داخل آسیاب بریزید و آسیاب کنید تا به طور کامل پودر بشه. سپس آرد جو دو تا سه مرتبه الک کنید.
همچنین ببینید: طرز تهیه دسر رژیمی بدون شکر با سیب و جو پرک
مرحله دوم، آماده کردن مایه کیک
تخم مرغ ها رو داخل یک کاسه بزرگ بشکنید. وانیل رو به تخم مرغ ها اضافه کنید. سپس شکر قهوه ای رو هم اضافه کنید و با همزن دستی یا برقی تخم مرغ ها رو هم بزنید تا زرده و سفیده به طور کامل با هم مخلوط و یکدست بشن. دو قاشق غذاخوری آب جوش رو به شیره انگور یا خرما اضافه کنید و هم بزنید تا کمی رقیق بشه. سپس شیره انگور، شیر و روغن رو به تخم مرغ اضافه کنید و مواد رو هم بزنید.
همچنین بخوانید: طرز تهیه کیک نسکافه ای خیس بدون فر در قابلمه
مرحله سوم، اضافه کردن آرد جو
بیکینگ پودر و دارچین رو به آرد جو اضافه کنید و هم بزنید تا بیکینگ پودر با آرد جو مخلوط بشه. سپس آرد جو رو کم کم و طی سه مرحله به تخم مرغ اضافه کنید و مواد رو با لیسک به صورت دورانی و در یک جهت هم بزنید.
همچنین بخوانید: طرز تهیه کیک کشمشی ساده خانگی بدون فر روی گاز
مرحله چهارم، پخت کیک رژیمی با آرد جو در فر
برای پخت کیک رژیمی با آرد جو رژیمی با آرد جو داخل فر، کف قالب رو کاغذ روغنی بذارید، مایه کیک رو داخل قالب بریزید و داخل فر از قبل گرم شده به مدت 30 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد در طبقه وسط فر بپزید.
پخت کیک رژیمی با آرد جو بدون فر روی گاز
یه قابلمه بزرگتر از قالبی که میخواید مواد رو توش بریزید انتخاب کنید. قابلمه رو از یک ربع قبل روی حرارت بذارید و گرم کنید. سپس قالب رو داخل قابلمه که گرم شده قرار بدید و سرش دمکنی بذارید و روی حرارت کم حدود 30 تا 40 دقیقه زمان بدید بپزه. اگه از قالب سیلیکونی استفاده میکنید حتما یه پایه زیرش داخل قابلمه قرار بدید.
تشکرفراوان از مطلب بسیااااررر مفیدتان بسیاااار زیاااااد کاربردی و عااااالللللییییی بسیار وقتی این محصول جذااب را درست کنم وابسته و به دلیل لطف شما خواهد بود واقعااا ممنون بهتون افتخار و حسودی میکنم مررررسسسییی از این مطلب زیبا کسب و کارتون پربرکت و خیر که اینقدر باعث خوبی شدین
خیلی ممنون. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
ممنون از سایت کم نظیر و جذااب که امکان گذاشتن نظر به راحتی هست چون بعضی سایت ها اینقدر راحت نمیشه مررررسسسییی
خیلی ممنون. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
سلام
اگر از خرما هم استفاده کنیم از مقدار شیره باید کم بشه ؟
این کار رو امتحان نکردم. ولی چون خرما شیرینه به نظرم باید از مقدار شیره کم کنید.
برای یک کیلو کیک با آرد جو محلی مقدار مواد چقدر میشه ؟
خیلی آموزش عالی بود ولی اگه در مورد میزان مواد اطلاعات دقیقتری ارائه بشه عالی تر میشه
ا کیلو آرد تقریبا برابر با 8 لیوان (فرنسوی دسته دار) میشه. عزیزم برای یک کیلو آرد مقدار مواد رو 3 برابر کنید.
منظورم یک کیلو کیک بود
میشه مراحل اضافه کردن مواد رو بهم بگین لطفاً
من از خرما تازه استفاده میکنم
و گردو و روغن حیوانی
خرما رو چجوری و کی بریزم که ته نشین نشه و تو کیک خمیری نشه؟
ممنون از سایت بسیار خوبتون
اگه آموزشهای رژیمی بیشتری داشته باشین خیلی عالی تر میشه