رولت سیب زمینی خام با مرغ و قارچ یه غذای فوق‌العاده خوشمزه و خوش طعمه و بچه‌ها هم این غذا رو خیلی دوست دارن. در ادامه با دستور پخت رولت سیب زمینی خام با مرغ و پنیر پیتزا مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.


مواد لازم برای تهیه رولت سیب زمینی خام با مرغ و قارچ و پنیر پیتزا

  • سیب زمینی 3 عدد
  • تخم مرغ 2 عدد
  • آرد 2 قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه 1 قاشق چای‌خوری
  • فلفل چیلی نصف قاشق چای‌خوری
  • نمک 1 قاشق مرباخوری
  • پودر سیر 1 قاشق چای‌خوری
  • زردچوبه 1 قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای مایه داخل رولت سیب زمینی و مرغ

  • سینه مرغ 1 عدد
  • پیاز 1 عدد
  • فلفل دلمه‌ای 1 عدد
  • قارچ 10 عدد
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا رنده شده یک لیوان
  • آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
  • نمک 1 قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه 1 قاشق چای‌خوری
  • زردچوبه 1 قاشق چای‌خوری
  • آویشن 1 قاشق چای‌خوری
  • پودر سیر 1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه رولت سیب زمینی خام با مرغ و پنیر پیتزا

طرز تهیه رولت سیب زمینی با مرغ و پنیر پیتزا

مرحله اول، آماده کردن رول سیب زمینی

برای شروع سیب‌زمینی‌ها رو پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید و سپس آب سیب زمینی رو بگیرید. سیب زمینی رنده شده رو داخل یک کاسه بزرگ بریزید. نمک، فلفل و فلفل چیلی رو بهش اضافه کنید و کمی هم بزنید. تخم مرغ ها رو داخل یک کاسه کوچیک بشکنید و وقتی که از سالم بودن مطمئن شدید به سیب زمینی اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به طور کامل با هم مخلوط بشن.

سپس داخل یک تابه مستطیلی یا تابه معمولی مقداری روغن بریزید و وقتی که روغن داغ شد، مواد رو داخل تابه بریزید و روی حرارت کم به مدت 20 دقیقه فقط یک طرفش رو سرخ کنید. نیاز به برگردوندن نیست. دقت کنید که قطر مواد باید کمتر از 1 سانتی متر و حدود 6 تا 7 میلیمتر باشه.

اگه تابه‌ای که استفاده کردید مستطیلی نبود، کناره‌های ورق سیب زمینی رو برش بدید تا مستطیلی بشه.

همچنین می‌تونید رول سیب زمینی رو بدون روغن داخل فر بپزید. برای اینکار روی سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و کمی چربش کنید. مایه رول سیب زمینی رو روی کاغذ روغنی بریزید و در فر با دمای 180 درجه ساتنی‌گراد به مدت 30 دقیقه بپزید.

همچنین بخوانید: طرز تهیه دونات مرغ و سیب زمینی با سس پنیری مخصوص

مرحله دوم، آماده کردن مایه میانی رولت سیب زمینی

در این مرحله پیاز رو پوست بگیرید و به صورت خلالی باریک یا نگینی ریز خرد کنید. داخل تابه مقداری روغن بریزید و پیاز رو کمی تفت بدید. وقتی که پیاز کمی تفت خرد، سینه مرغ رو که ریز خرد کردید به پیاز اضافه کنید و روی حرارت ملایم حدود 10 دقیقه تفت بدید تا مرغ بپزه.

سپس نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن و پودر سیر رو اضافه کنید و کمی تفت بدید تا خامی ادویه گرفته بشه. در ادامه رب گوجه فرنگی رو  وسط تابه بریزید و کمی تفت بدید و سپس با مواد مخلوط کنید. کمی تفت بدید و سپس قارچ خرد شده رو به همراه آبلیمو به مواد اضافه کنید و هم بزنید و روی حرارت ملایم زمان بدید تا آب قارچ به طور کامل کشیده بشه چون که مایه میانی رولت نباید آب داشته باشه.

همچنین بخوانید: طرز تهیه توپک سیب زمینی سوخاری شکم پر

مرحله سوم، پخت رولت سیب زمینی با مرغ

مواد رو روی ورق سیب زمینی بریزید و به طور یکنواخت پخشش کنید و روش پنیر پیتزای رنده شده بریزید. سپس ورق سیب زمینی رو به آرومی رول کنید.

در آخر روی رولت رو با پنیر پیتزا بپوشونید و روش کمی آویشن بپاشید و به مدت 15 دقیقه بذارید داخل فر تا پنیر روی رولت طلایی بشه. همچنین می‌تونید رولت رو بدون فر درست کنید.

برای اینکار رولت رو داخل تابه بذارید و درب تابه دمکن بپیچید و به مدت 20 دقیقه بذارید روی حرارت کم تا پنیر روی رولت طلایی بشه.

همچنین بخوانید: طرز تهیه خوراک مرغ و قارچ و سیب زمینی