کوفته ازمیری یه غذای خوشمزه و عالی ترکیه ای هست. این غذا خیلی راحت و خوش خوراک هستش و هم با نون و هم با برنج قابل سرو هستش.
مواد لازم برای تهیه کوفته ازمیری
- 300 گرم گوشت چرخ کرده
- 1 عدد پیاز
- 2 قاشق غذاخوری نان خشک پودر شده
- 2 قاشق چای خوری زیره
- 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه
- 2 قاشق چای خوری نمک
- مقداری جعفری
- 6 تا 5 عدد سیب زمینی
مواد لازم برای سس کوفته ازمیری
- 2 قاشق چای خوری نمک
- 2 قاشق غذاخوری رب
- 2 لیوان آب داغ
مواد لازم برای روی کوفته ازمیری
- 2 عدد گوجه فرنگی
- 2 عدد فلفل سبز
طرز تهیه کوفته ازمیری ترکیه ای مرحله به مرحله
مرحله اول:
مواد کوفته را داخل ظرفی بریزید و حدود 10 دقیقه خوب ورز بدید و هر شکلی دوست دارید بدید و کمی در یخچال استراحت بدید.
مرحله دوم:
سیب زمینی را خرد کنید و داخل روغن مایع سرخ کنید. در همان ماهیتابه کوفته ها را سرخ کنید (برش های سیب زمینی باید بزرگ باشن) .
مرحله سوم:
برای سس، رب ، آب داغ و نمک را داخل کاسه ای بریزید و هم بزنید.
مرحله چهارم:
حالا کف و دیواره های پیرکس رو چرب میکنیم، سیب زمینی و کوفته های سرخ شده را داخل ظرف پیرکس بچینید گوجه فرنگی های حلقه حلقه شده و فلفل های خرد شده را روی کوفته ها بچینید و سس را روی مواد بریزید و روی پیرکس فویل قرار بدین. در فر 200 درجه حدود 20 دقیقه تا وقتی که گوجه فرنگی و فلفل سرخ شود بپزید و بعد شعله ی بالای فر رو روشن کنید و فویل رو از روی ظرف بردارید و حدود 10 دقیقه بعد از فر خارج و گرم سرو کنید. نوش جان