کوکوی ورمیشل یا کوکوی رشته سوپی یه کوکوی ساده و خوشمزه ست. راستش کوکو رشته فرنگی در حدی خوشمزه ست که بهش نمیاد کوکو باشه.


مواد لازم برای تهیه کوکو رشته سوپی

  • سینه مرغ 150 گرم (یا ژامبون به دلخواه)
  • پیاز ‌1 عدد
  • ورمیشل (رشته سوپ نازک) 200 گرم
  • فلفل ‌دلمه‌ای 1 عدد
  • قارچ 200 گرم
  • تخم‌مرغ 5 تا 6 عدد
  • پنیر پیتزا رنده شده 1 فنجان
  • نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن و پودر سیر به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم

طرز تهیه کوکوی رشته سوپی با پنیر پیتزا

طرز تهیه کوکوی رشته سوپی با پنیر پیتزا

مرحله اول، پختن مرغ

ابتدا سینه مرغ رو به همراه پیازو یک تکه چوب دارچین و مقداری آب بپزید و وقتی پخت ریش ریش کنید یا مکعبی خرد کنید. اگه از کالباس استفاده می‌کنید فقط کافیه تا کالباس رو نگینی خرد کنید.

مرحله دوم، تفت دادن قارچ

قارچ رو خرد کنید و به همراه کمی آبلیمو داخل تابه بریزید و کمی هم روغن یا کره اضافه کنید و تفت بدید تا آب قارچ کشیده بشه. سپس فلفل دلمه رو نگینی ربز خرد کنید و به قارچ اضافه کنید. سپس مرغ خرد شده (یا کاباس خرد شده)، آویشن و پودر سیر رو هم اضافه کنید و کمی تفت بدید و سپس از روی حرارت بردارید. وقتی که مواد کامل خنک شد، پنیر پیتزا رنده شده رو اضافه کنید و مواد رو با هم مخلوط کنید.

مرحله سوم، پختن ورمیشل

در یک قابلمه آب بریزید و بعد از جوش آمدن آب، ورمیشل را حدود 3 دقیقه بپزید و مانند ماکارونی با آب سرد آبکش کنید.

مرحله چهارم، آماده کردن مایه کوکو

5 عدد تخم‌مرغ‌ رو داخل یک ظرف بشکنید و به همراه نمک، فلفل و زردچوبه هم بزنید. سپس رشته فرنگی آبکش شده رو به تخم مرغ اضافه کنید و کمی هم بزنید. اگه نیاز بود یک تخم مرغ دیگه اضافه کنید.

مرحله پنحم، سرخ کردن کوکو

داخل یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. نصف مخلوط رشته سوپی و تخم مرغ رو داخل تابه بریزید و با قاشق صاف کنید. سپس مایه میانی یعنی مخلوط مرغ و قارچ و فلفل دلمه و پنیر پیتزا رو روی ورمیشا بریزید و صاف کنید. سپس باقی مخلوط ورمیشل و تخم مرغ رو روی مواد بریزید و با قاشق صاف کنید. در ماهیتابه را بگذارید تا کوکو خودش را بگیره و سرخ بشه. تقریبا 20 دقیقه طول میکشه که با شعله متوسط ورمیشل ترد بشه. پس از سرخ شدن، کوکو را برگردونید و طرف دیگرش هم سرخ بشه.