پیتزا لقمه ای با نان لواش یه غذای خوشمزه‌س که درست کردنش راحته و زمان زیادی هم نمی‌بره. پیتزا لقمه ای رو می‌تونید بدون نیاز به فر و روی گاز درست کنید. پیتزا لقمه برای دورهمی‌های دوستانه و جشن تولد بچه‌ها گزینه خیلی خوبیه. در ادامه با دستور پخت پیتزا لقمه ای با نان لواش مرحله به مرحله آشنا میشید.


مواد لازم برای تهیه پیتزا لقمه ای با نان لواش

  • سینه مرغ 1 عدد
  • قارچ 10 عدد
  • ذرت پخته 2 قاشق غذاخوری
  • فلفل دلمه ای 1 عدد
  • پیاز 1 عدد
  • نان لواش 2 عدد
  • پنیر پیتزا 200 گرم
  • تخم مرغ 2 عدد
  • آویشن 1 قاشق مرباخوری
  • نمک 1 قاشق چای‌خوری
  • فلفل 1 قاشق چای‌خوری

تهیه پیتزا لقمه ای با نان لواش تابه ای بدون فر روی گاز

طرز تهیه پیتزا لقمه ای با نان لواش بدون فر در تابه

مرحله اول، پختن مرغ

پیاز رو پوست بگیرید و به چهار قسمت تقسیم کنید. سینه مرغ رو به همراه پیاز و کمی زردچوبه و دو لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط حدود 40 دقیقه زمان بدید تا مرغ بپزه. وقتی که مرغ پخت و خنک شد، سینه مرغ به به صورت مکعبی خرد کنید.


مرحله دوم، تفت دادن قارچ و فلفل دلمه

قارچ ها رو هم اندازه با مرغ خرد کنید و داخل تابه بریزید و روی قارچ کمی آبلیمو بریزید. وقتی که آب قارچ کشیده شد از روی حرارت بردارید. سپس فلفل دلمه‌ای رو ریز خرد کنید و حدود 3 دقیقه تفت بدید و سپس از روی حرارت بردارید.


مرحله سوم، آماده کردن مواد درون پیتزا لقمه ای

یک کاسه بزرگ انتخاب کنید. مرغ پخته خرد شده، قارچ و فلفل دلمه، ذرت، پنیر پیتزا، آویشن، نمک و فلفل رو داخل کاسه بریزید و مواد رو با هم مخلوط کنید.


مرحله چهارم، رول کردن پیتزا

یک نان لواش ماشینی نرم رو روی یک سطح صاف پهن کنید. نصف مواد رو روی نون بریزید و نون رو به آرومی رول کنید. نصف دیگه مواد رو هم روی یک نون لواش دیگه بریزید و به همین ترتیب رول کنید. رول‌ها رو به قطعات 5 سانتی‌متر برش بزنید.


مرحله پنجم، پختن پیتزا لقمه‌ای در تابه

دو عدد تخم مرغ رو داخل یک کاسه بشکنید و هم بزنید تا زرده و سفیده مخلوط و یکدست بشه. برش‌های پیتزا لقمه‌ای رو داخل تخم‌مرغ بغلتونید. یک تابه نچسب رو روی حرارت بذارید و کمی روغن بریزید. وقتی روغن داغ شد، برش‌های پیتزا لقمه‌ای با نان لواش رو داخل تابه بذارید و دو طرفش رو سرخ و سپس نوش جان کنید.

همچنین به بخوانید: طرز تهیه پیتزا با نان لواش خرد شده بدون فر در تابه