پیتزا با نون لواش خرد شده یه پیتزای فوری و راحته و اگه دلتون پیتزای خونگی و سالم خواست اما خمیر پیتزای آماده نداشتید و حوصله آماده کردن خمیر پیتزا رو هم نداشتید میتونید این پیتزای تابه ای فوری با نون لواش رو خیلی سریع درست کنید.
برای تهیه این پیتزا میتونید از هر موادی که تو خونه دارید مثل مرغ پخته ریش ریش شده، گوشت چرخ کرده یا سوسیس و کالباس استفاده کنید که به سلیقه خودتون بستگی داره.
در ادامه با دستور پخت پیتزا با نان لواش خرد شده مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه پیتزا با نان لواش خرد شده
- نان لواش 3 تا 4 عدد
- کره 25 گرم
- شیر 1 لوان
- سینه مرغ کامل 1 عدد
- قارچ 10 عدد
- پنیر پیتزا رنده شده 1 لیوان
- نصف یک فلفل دلمه کوچک (به دلخواه)
- ذرت کنسروی 1 قاشق غذاخوری (به دلخواه)
- سس کچاپ به مقدار لازم
- پودر آویشن نصف قاشق چایخوری
طرز پخت پیتزا با نان لواش خرد شده بدون فر در تابه
مرحله اول، خرد کردن نان لواش
برای شروع ابتدا یک تابه بزرگ و نچسب انتخاب کنید و کفش رو با کمی کره خوب چرب کنید.
سپس مثل تصویر زیر نون لواشها رو لوله کنید و با قیچی مخصوص آشپزخونه نونها به به قطر حدود یک سانتیمتر برش بزنید و کف تابه پخش کنید.
سپس شیر رو با قاشق روی نون خرد شده بریزید و روی همه قسمتهای نون پخش کنید. بعد کره ذوب شده رو روی نون بریزید و نون رو با کف لیوان یا گوشتکوب به آرومی کمی بکوبید تا کمی منسجم بشه.
مرحله دوم، ریختن مواد روی پیتزا
در این مرحله مرغ پخته ریش ریش شده (یا گوشت چرخ کرده تفت داده شده یا سوسیس و کالباس خرد شده) رو روی نون بریزید و پخش کنید.
سپس قارچ رو که به صورت ورقهای باریک خرد کردید روی مواد بچینید و بعد فلفل دلمه خرد شده و ذرت کنسروی یا پخته شده رو بریزید. روی مواد رو با پنیر پیتزا بپوشونید و در آخر روش کمی پودر آویشن بپاشید.
مرحله سوم، پختن پیتزا
شعله پخشکن بذارید و حرارت رو روی کم تنظیم کنید و تابه رو روی شعله پخشکن بذارید و حدود 45 دقیقه زمان بدید تا پیتزا آروم بپزه و پنیر روی پیتزا آب بشه.
وقتی که پنیر آب شد و پیتزا آماده شد، از روی حرار بردارید و چند دقیقه زمان بدید تا کمی از حرارتش کم بشه. سپس به آرومی داخل ظرف مناسب منتقل کنید و به دلخواه کمی آویشن روش بپاشید و برش بزنید و نوش جان کنید.
باسلام
بسیار آموزشها مناسب ، خوب وکاملی هست ممنون
سلام. ممنون از شما