کیک ژله ای همون‌طور که از اسمش مشخصه با پودر ژله درست میشه و کیک خیلی خوشمزه و خوشرنگه و بافت خیلی نرمی هم دراه. این کیک رو می‌تونید با پودر ژله با هر طعمی که می‌پسندید درست کنید، فقط یه بسته پودر ژله تهیه کنید. در ادامه با دستور پخت کیک ژله ای ساده بدون خامه مرحله به مرحله آشنا میشید.


مواد لازم برای تهیه کیک ژله ای ساده بدون خامه

  • تخم مرغ 3 عدد
  • آرد قنادی 2 پیمانه
  • شکر 1 پیمانه
  • روغن مایع نصف پیمانه
  • ژله با طعم دلخواه یک بسته
  • آب جوش 1 پیمانه
  • بکینگ پودر دو قاشق مرباخوری
  • وانیل یک چهارم قاشق چای‌خوری

طرز پخت کیک ژله ای ساده بدون خامه بدون فر

طرز پخت کیک ژله ای ساده بدون خامه بدون فر

مرحله اول، حل کردن پودر ژله در آب جوش

برای شروع ژله رو تو آب گرم به طور کامل حل می‌کنیم میذاریم کنار تا خنک بشه.


مرحله دوم، چرب کردن قالب (یا تابه)

کف و دیواره‌های قالب یا قابلمه رو چرب و آردپاشی کنید.


مرحله سوم، گرم کردن فر

فر رو روشن کنید و روی دمای 180 درجه سانتی‌گراد 10 تا 15 دقیقه زمان بدید تا کامل گرم بشه.


مرحله چهارم، آماده کردن مایه کیک ژله ای

برای آماده کردن مایه کیک ژله ای، آرد و بکینگ پودر مخلوط و سه مرتبه الک کنید. تخم مرغ رو داخل یک کاسه بزرگ بشکنید کمی هم بزنید تا زرده و سفیده مخلوط بشه. سپس شکر و وانیل رو اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه با همزن بزنید. در ادامه بعد روغن مایع رو اضافه کنید و هم بزنید تا با مواد مخلوط بشه. سپس مخلوط آب و ژله رو اضافه کنید و کمی هم بزنید و در آخر مخلوط آرد و بکینگ پودر رو کم کم و طی 3 مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک با هم مخلوط کنید و در قالب بریزید و ‌بذارید تو فر.

بعد از گذشت حدود 40 تا 45 دقیقه کیک رو با خلال دندون چک کنید و اگه کیک به خلال نچسبیدُ از فر خارج کنید و کمی زمان بدید تا کیک خنک بشه و سپس از قالب خارج کنید و برش بزنید.


طرز پخت کیک ژله ای ساده در قابلمه روی گاز

برای درست کردن کیک ژله ای روی گاز، شعله پخش کن رو روی حرارت بذارید و شعله رو متوسط تنظیم کنید. می‌تونید کف تابه رو چرب کنید و مایه کیک رو توی تابه بریزید و درب تابه رو بذارید. اگه از تابه دوطرفه استفاده می‌کنید که هیچ اما اگه از تابه معمولی استفاده می‌کنید، درب تابه دم‌کنی بذارید. حرارت رو کم کنید و تابه رو روی شعله پخشکن بذارید و حدود 30 دقیقه زمان بدید تا کیک بپزه.

همچنین می‌تونید از قابلمه برای پخت کیک ژله ای استفاده کنید. برای اینکار مایه کیک رو داخل قالب مورد نظر که از قبل چرب شده بریزید. یه قابلمه بزرگتر از قالبی که میخواید مواد رو توش بریزید انتخاب کنید. قابلمه رو از یک ربع قبل گرم کنید. سپس قالب رو داخل قابلمه که گرم شده قرار بدید و سرش دمکنی بذارید و روی حرارت کم حدود 30 تا 40 دقیقه زمان بدید بپزه. اگه از قالب سیلیکونی استفاده می‌کنید حتما یه پایه زیرش داخل قابلمه قرار بدید.


نکات مهم و فوت و فن های پخت کیک ژله ای

  • برای درست کردن این کیک ژله ای به سه تخم مرغ و به یک پیمانه مایعات نیاز داریم. می‌تونید از آب یا شیر استفاده کنید.
  • به دلیل اینکه ژله رو به کیک اضافه می‌کنیم، نیازی نیست تا به ژله به آب سرد اضافه کنیم.
  • برای اینکه پودر ژله بهتر تو کیک باز بشه می‌تونید پودر ژله رو با آب مخلوط کنید. چون پودر ژله باید حل بشه به آب یا شیر گرم نیاز داریم. پس ازقبل اینکه کار رو شروع کنیم ژله رو حل می‌کنیم و تا مایه کیک رو آماده کنیم، زمان هست تا خنک بشه .
  • اگه خواستید از شیر به جای آب استاده کنید، شیر رو باید گرم کنید.

Rate this post