پیتزا بادمجان لقمه ای بدون خمیر یه پیتزای گیاهی متفاوت و بدون خمیر و خوشمزهس. این شبه پیتزا از ترکیب بادمجان با چند نوع سبزیجات دیگه درست میشه و فوق العاده خوشمزه و لذیذ و سریعه.
مواد لازم برای تهیه پیتزا بادمجان لقمه ای بدون خمیر
- بادمجان دلمه بزرگ 2 عدد
- قارچ 10 عدد
- بروکلی نصف فنجان
- فلفل دلمه ای نصف فنجان
- ذرت نصف فنجان
- پیاز متوسط 1 عدد
- پنیر پیتزا 1 لیوان
- سس خردل و سس کچاپ 2 قاشق غذاخوری
- نمک 1 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
- آویشن 1 قاشق چایخوری
- پودر سیر 1 قاشق چایخوری
برای درست کردن این پیتزا میتونید از سبزیجات دیگه مثل کدو، هویج، گل کلم یا گوجه و کلا هر سبزیجاتی که دم دستتونه و دوست دارید استفاده کنید.
طرز تهیه پیتزا بادمجان لقمه ای بدون خمیر بدون فر در تابه
مرحله اول، ورقه کردن بادمجان
برای این غذا از بادمجان دلمه ای درشت استفاده کنید، بادمجان ها رو با پوست به ضخامت 1.5 تا 2 سانتیمتر ورقه کنید و اونها رو با مقدار کمی روغن سرخ کنید. (بهتره از تابه رژیمی استفاده کنید.)
مرحله دوم، سس زدن به بادمجان
ورقه های بادمجان رو داخل سینی فر یا تابه بچینید و با یه ترکیب مساوی از سس خردل و سس کچاپ و مقداری نمک و فلفل و پودر سیر آغشته کنید.
مرحله سوم، ریختن مواد روی بادمجان
فلفل دلمه خرد شده، پیاز حلقه شده، ذرت، قارچ ورقه و بروکلی خرد شده رو روی بادمجان ها بریزید و در صورت دلخواه کمی نمک و فلفل روی سبزیجات بپاشید.
مرحله چهارم، پختن پیتزا بادمجان در فر و بدون فر
حالا کمی پنیر پیتزا ورقه یا رنده شده روی سبزیجات بریزد و کمی آویشن هم اضافه کنید و اجازه بدید توی فر 180 درجه سانتیگراد برای مدت 20 دقیقه یا روی گاز با حرارت ملایم و در بسته برای نیم ساعت بپزید تا سبزیجاتتون حسابی بپزن و پنیر هم آب بشه. برای درس کردن بادمجان لقمه ای بدون فر، کف تابه رو کمی چرب کنید و پیتزا ها رو داخل تابه بچینید و درب تابه دمکن بپیچید، حدود 30 دقیقه روی حرارت کم زمان بدید تا بادمجون برشته بشه و پنیر روی پیتزا آب بشه.