خورشت قارچ رو با دستور پخت و مواد اولیه مختلفی میشه درست کرد. در ادامه با یک دستور پخت ساده و فوقالعاده خوشمزه خورشت قارچ بدون گوشت و مرغ و کاملا گیاهی آشنا میشید. اگه این خورشت رو با باقالی پلو سرو کنید، از طعم خوبی که از ترکیب خورشت قارچ و باقالی پلو به دست میاد متعجب میشید.
مواد لازم برای تهیه خورشت قارچ بدون گوشت و مرغ
- قارچ نیم کیلو
- رب گوجه 2 قاشق غذاخوری
- پیاز متوسط 1 عدد
- سیر 3 حبه
- آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
- نمک 1 قاشق مرباخوری
- فلفل 1 قاشق چایخوری
- زردچوبه 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه خورشت قارچ بدون گوشت و مرغ مرحله به مرحله
مرحله اول، تفت دادن پیاز و سیر
ابتدا پیاز رو پوست بگیرید و نگینی ربز یا خلالی باریک خرد کنید. داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و پیاز رو تفت بدید. سپس سیر ها رو خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و کمی تفت بدید.
مرحله دوم، اضافه کردن قارچ
قارچها رو خرد کنید و به پیاز و سیر اضافه کنید و کمی تفت بدید. یک قاشق غذاخوری آبلیمو به قارچ اضافه کنید و کمی هم بزنید.
مرحله سوم، اضافه کردن رب و ادویهها
در این مرحله نمک، فلفل، زردچوبه و رب گوجهفرنگی رواضافه کنید و کامل تفت بدید تا رب رنگ باز بشه و خامی ادویه گرفته بشه.
مرحله چهارم، جا افتادن خورش قارچ
2 لیوان آب جوش به خورشت اضافه کنید. خورشت رو بچشید و مقداز نمک و فلفل رو چک کنید. وقتی که خورشت شروع به جوشیدن کرد، درب قابلمه رو ببندید و حرارت رو کم کنید و حدود 40 دقیقه زمان بدید تا خورشت به غلظت مناسب برسه و جا بیفته.
مرحله پنجم، سرو و تزئین
وقتی که خورشت جا افتاد و به غلظت مناسب رسید، خورشت رو به همراه باقالی پلو سرو و نوش جان کنید.
خورش قارچ طبع سرد داره نباید با باقالا که سرده سرو بشه
ممنون الی جان. من از طبع مواد غذایی اطلاعی ندارم.
دقیقا👌🏻
البته میشه توی باقالی پلو زعفرون بریزی که یکم سردیش گرفته شه