خورشت قارچ رو با دستور پخت و مواد اولیه مختلفی میشه درست کرد. در ادامه با یک دستور پخت ساده و فوق‌العاده خوشمزه خورشت قارچ بدون گوشت و مرغ و کاملا گیاهی آشنا میشید. اگه این خورشت رو با باقالی پلو سرو کنید، از طعم خوبی که از ترکیب خورشت قارچ و باقالی پلو به دست میاد متعجب میشید.


مواد لازم برای تهیه خورشت قارچ بدون گوشت و مرغ

  • قارچ نیم کیلو
  • رب گوجه 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز متوسط 1 عدد
  • سیر 3 حبه
  • آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
  • نمک 1 قاشق مرباخوری
  • فلفل 1 قاشق چای‌خوری
  • زردچوبه 1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه خورشت قارچ بدون گوشت و مرغ مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش قارچ بدون گوشت و مرغ خوشمزه و ساده

مرحله اول، تفت دادن پیاز و سیر

ابتدا پیاز رو پوست بگیرید و نگینی ربز یا خلالی باریک خرد کنید. داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و پیاز رو تفت بدید. سپس سیر ها رو خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و کمی تفت بدید.

دستور پخت خورشت قارچ


مرحله دوم، اضافه کردن قارچ

قارچ‌ها رو خرد کنید و به پیاز و سیر اضافه کنید و کمی تفت بدید. یک قاشق غذاخوری آبلیمو به قارچ اضافه کنید و کمی هم بزنید.


مرحله سوم، اضافه کردن رب و ادویه‌ها

در این مرحله نمک، فلفل، زردچوبه و رب گوجه‌فرنگی  رو‌اضافه کنید و ‌کامل تفت بدید تا رب رنگ باز بشه و خامی ادویه گرفته بشه.


مرحله چهارم، جا افتادن خورش قارچ

2 لیوان آب جوش به خورشت اضافه کنید. خورشت رو بچشید و مقداز نمک و فلفل رو چک کنید. وقتی که خورشت شروع به جوشیدن کرد، درب قابلمه رو ببندید و حرارت رو کم کنید و حدود 40 دقیقه زمان بدید تا خورشت به غلظت مناسب برسه و جا بیفته.


مرحله پنجم، سرو و تزئین

وقتی که خورشت جا افتاد و به غلظت مناسب رسید، خورشت رو به همراه باقالی پلو سرو و نوش جان کنید.