کوکوی نودل یه غذای ساده و راحت و سریع و ارزونه که بچهها هم خیلی دوست دارن. در ادامه با دستور پخت کوکوی نودل ساده مرحله به مرحله آشنا میشید.
مواد لازم برای تهیه کوکو یا نودل
- نودل 4 بسته با طعم گوشت
- کدو 2 عدد
- هویج 2 عدد
- تخممرغ 3 عدد
- گردو 6 عدد
- نخودفرنگی پخته 1 پیمانه
- پیازچه 10 شاخه
- جعفری 10 شاخه
طرز تهیه کوکو با نودل ساده و خوشمزه
مرحله اول، پختن نودل
یک قابلمه آب روی حرارت بذارید و وقتی که به جوش اومد 4 بسته نودل رو داخل آب بیندازید و حدود 5 دقیقه زمان بدید تا نودل بپزه. داخل هر بسته نودل یک بسته پودر طعم دهنده وجود داره. دو بسته از این طعم دهندهها رو داخل آب بریزید تا نودل در زمان پخت طعم بگیره.
مرحله دوم، رنده کردن هویج کدو
هویج و کدو رو با رنده درشت رنده کنید.
مرحله سوم، پختن کدو و هویج رنده شده
کدو و هویج رنده شده رو به نودل در خال پخت اضافه کنید و حدود 2 دقیقه زمان بدید تا کدو و هویج کمی بپزه و خامیش گرفته بشه.
مرحله چهارم، آماده کردن مایه کوکو
دو بسته از طعم دهندهها رو داخل یک کاسه بزرگ بریزید. سپس تخممرغها رو داخل کاسه بشکنید و با پودر طعم دهنده مخلوط کنید و هم بزنید تا تخممرغها از حالت لختگی دربیان و یکدست بشن.
جعفری رو ریز خرد کنید و به تخممرغ اضافه کنید. پیازچه رو هم ریز خرد کنید و به تخممرغ اضافه کنید. در ادامه نخودفرنگی پخته رو هم اضافه کنید. مغز گردو رو ریز خرد کنید و به مواد اضافه کنید. گردو رو به اندازهای خرد کنید تا زیر دندون احساس بشه. اگه گردو نداشتید میتونید از مغز تخم افتابگردان استفاده کنید.
نودل و کدو و هویج رنده شده رو آبکش کنید و وقتی که آبش کشیده شد و کمی خنک شد داخل کاسه بریزید و به مواد اضافه کنید و مواد رو مخلوط کنید.
مرحله پنجم، سرخ کردن کوکو
یک تابه روی حرارت بذارید و مقداری روغن بریزید و زمان بدید تا روغن داغ بشه. مایه کوکو رو به آرومی وسط تابه بریزید و دو طرف کوکو رو سرخ کنید. وقتی که دو طرف کوکو سرخ شد، یک تخممرغ رو نیمرو کنید، به طوری که زرده تخممرغ سفت نشه. کوکو رو داخل ظرف مورد نظر سرو کنید و تخممرغ رو روی کوکو بذارید و سپس نوش جان کنید.