نودل با قارچ و نخود فرنگی یه غذای متعلق به جنوب شرقی آسیاست و خوشمزه و ساده هست. قارچ یه منبع گیاهی خوب برای پروتئینه و سیتم ایمنی بدن رو تقویت می‌کنه. در ادامه با دستور پخت نودل با قارچ و نخودفرنگی آشنا میشید.


مواد لازم برای تهیه خوراک نودل با قارچ و نخود فرنگی

طرز تهیه خوراک نودل با قارچ و نخود فرنگی رژیمی و خوشمزه

  • نودل 4 بسته
  • قارچ 300 گرم
  • نخود فرنگی 200 گرم
  • گشنیز 20 شاخه
  • تخم‌مرغ 2 عدد
  • بادمجان 2 عدد
  • کدو 1 عدد
  • دانه تخم گشنیز 1 قاشق غذاخوری
  • کنجد 2 قاشق غذاخوری
  • نمک 1 قاشق چای‌خوری
  • فلفل 1 قاشق چای‌خوری

با این مقدار مواد اولیه می‌تونید برای برای 5 نفر خوراک نودل با قارچ و نخود فرنگی تهیه کنید.


طرز تهیه خوراک نودل با قارچ و نخود فرنگی بدون گوشت و مرغ

مرحله اول، پختن نودل

یک قابلمه بزرگ آب رو روی حرارت بذارید و وقتی که به جوش اومد چهار بسته نودل رو داخل قابلمه بریزید.


مرحله دوم، تفت دادن سبزیجات

بادمجان رو هم می‌تونید پوست بگیرید و هم با پوست به صورت مکعبی خرد کنید. مقداری روغن و آب داخل یک تابه بریزید و سپس بادمجون خرد شده رو داخل تابه بریزید. کدو رو هم با پوست یا پوست گرفته خرد کنید و به بادمجون اضافه کنید.


مرحله سوم، خرد کردن قارچ

قارچ ها رو هم اندازه با بادمجون و کدو خرد کنید و سپس به بادمجون و کدو اضافه کنید. در ادامه نخود فرنگی پخته یا کنسروی و تخم گشنیز رو به مواد داخل تابه اضافه کنید.


مرحله چهارم، اضافه کردن کنجد

یک قاشق غذاخوی کنجد و نمک و فلفل به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید و مواد رو هم بزنید.


مرحله پنجم، خرد کردن گشنیز

گشنیز رو ریز خرد کنید و به نودل در حال جوش اضافه کنید و و هم بزنید تا گشنیز خرد شده با نودل مخلوط بشه. سپس نودل رو از روی حرارت بردارید.


مرحله ششم، آماده کردن تخم‎مرغ نیمرو

یک تابه روی حرارت بذارید و کمی روغن بریزید. تخم‌مرغ‌ها رو بشکنید. حرارت رو کم کنید و تا تخم مرغ سرخ بشه نودل رو آبکش کنید و به سبزیحات اضافه کنید و آروم هم بزنید تا نودل و سبزیجات مخلوط بشه. مواد رو زیاد هم نزنید چون ممکنه نودل خرد بشه. توجه داشته باشید که سقیده تخم‌مرغ باید سفت بشه اما زرده نباید سفت بشه چون در این غذا زرده نقش سس نودل رو داره.

مخلوط نودل و سبزیحات رو داخل ظرف مورد نظر بریزید و تخم‌مرغ نیمرو رو به آرومی بدون اینکه زرده باز بشه روی نودل قرار بدید و کمی فلفل قرمز و کنجد بپاشید. درست قبل از سرو غذا زرده تخم‌مرغ رو باز کنید تا زرده روی نودل پخش بشه و سپس نوش جان کنید.

Rate this post