کوکو مرغ و قارچ و پنیر یکی از کوکوهای فوق‌العاده خوشمزه و خوش عطره که می‌تونید به عنوان یک شام ساده درست کنید و از طعمش لذت ببرید. کوکوی مرغ و قارچ رو می‌تونید داخل فر و بدون روغن هم درست کنید، اما با سرخ کردن خوشمزه‌تر میشه. در ادامه با دستور پخت کوکوی مرغ و قارچ با پنیر به صورت مرحله به مرحله آشنا میشید.


مواد لازم برای تهیه کوکوی مرغ و قارچ و پنیر

  • سینه مرغ کامل 1 عدد
  • قارچ 200 گرم (یک بسته کوچک)
  • چیپس خلالی یک لیوان (یا 3 عدد سیب زمینی)
  • فلفل دلمه متوسط 1 عدد (به دلخواه)
  • پنیر پیتزا 1 لیوان
  • تخم‌مرغ 4 عدد
  • نمک 1 قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه 1 قاشق چای‌خوری
  • زردچوبه نصف قاشق چای‌خوری
  • آویشن نصف قاشق چای‌خوری
  • پودر سیر نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه کوکو مرغ و قارچ با پنیر پیتزا و چیپس

کوکو مرغ و قارچ و پنیر

مرحله اول، پختن سینه مرغ

برای شروع ابتدا یک پیاز رو پوست بگیرید و به چهار قسمت تفسیم کنید. سینه مرغ (یا هر قسمت دیگه مرغ) رو به همراه پیاز، چند تکه چوب دارچین و کمی نمک و زردچوبه داخل قابلمه بریزیدو دو لیوان آب اضافه کنید و قالبلمه رو روی حرارت بذارید.
در زمان پخت مرغ کفی که سطح آب ایجاد میشه رو با قاشق جمع کنید و دور بریزید. وقتی که مرغ پخت، از روی حرارت بردارید و وقنی که خنک شد، مرغ رو پاک کنید و خرد یا ریش ریش کنید.

همچنین بخوانید: طرز تهیه کوکو با مرغ ریش ریش


مرحله دوم، خرد کردن و سرخ کردن سیب زمینی

برای تهیه کوکوی مرغ و قارچ و پنیر پیتزا هم می‌تونید از چیس خلالی استفاده کنید و هم می‌تونید از سیب‌زمینی استفاده کنید.
در صدرت استفاده از سیب‌زمینی، سه عدد سیب‌زمینی متوسط رو پوست بگیرید، به شکل مکعبی ریز خرد کنید. سپس سیب‌زمینی خرد شده رو با آب سرد بشویید و خشک کنید.
سیب‌زمینی رو داخل تابه بریزید و سرخ کنید. وقتی که سرخ شد داخل صافی یا دستمال مخصوص آشپزی بریزید تا روغن اضافیش گرفته بشه.


مرحله سوم، خرد کردن قارچ و فلفل دلمه‌ای

قارچ و فلفل دلمه‌ای رو به ریز خرد کنید. استفاده از فلفل دلمه به سلیقه شما بستگی داره. اما فلفل دلمه عطر و طعم خیلی خوبی به کوکوی مرغ و قارچ و پنیر میده. اما اگه فلفل دلمه داخل غذا دوست ندارید حذفش کنید.

همچنین بخوانید: طرز تهیه کوکو سیب زمینی خام با پنیر پیتزا


مرحله چهارم، آماده کردن مایه کوکوی

یک کاسه بزرگ بردارید و مرغ خرد شده، چیپس خلالی رو کمی خرد کنید و به مرغ اضافه کنید. اگه از سیب‌زمینی سرخ کرده استفاده می‌کنید، سیب‌زمینی رو اضافه کنید، قارچ و فلفل دلمه خرد شده، نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر و آویشن رو اضافه کنید و مواد رو کمی با هم مخلوط کنید.

تخم‌مرغ‌ها رو یکی یکی داخل یک کاسه کوچک بشکنید و وقتی که از سالم بودنشون مطوئن شدید، به مواد اضافه کنید. مایه کوکو رو هم بزنید تا مواد با هم مخلوط بشن. مایه کوکو رو زیاد هم نزنید، چون باعث آب انداختن و شل شدن مایه کوکو میشه.

همچنین بخوانید: طرز تهیه کوکو بادکوبه ای


مرحله پنجم، سرخ کردن کوکو

یک تابه بزرگ رو روی حرارت بذارید. مقداری روغن بریزید. وقتی که روغن داغ شد، نصف مایه کوکو رو داخل تابه بریزید و با پشت قاشق مواد رو صاف کنید.
پنیر پیتزا رو روی مواد بریزید و به صورت یک لایه پخش کنید. سپس باقی مایه کوکو رو روی پنیر پیتزا بریزید و سطح کوکو رو صاف کنید. درب تابه رو ببندید و روی حرارت متوسط حدود یک ربع تا بیست دقیقه زمان بدید تا یک طرف کوکو سرخ بشه.

زمانی که کناره‌های کوکو طلایی رنگ شد، یعنی زمان برگردوندن کوکو رسیده. یک دیس روی تابه قرار بدید و تابه رو داخل دیس برگردونید. کوکو رو دوباره داخل تابه برگردونید تا طرف دیگه هم سرخ بشه. وقتی که کوکو رو برگردوندید حدود ده دقیقه تا یک ربع زمان بدید تا طرف دیگه کوکو با حرارت ملایم سرخ بشه.