سوپ جو پرک یکی از سوپ‌های خوشمزه و کلاسیک هست که طرفداران زیادری هم داره. سوپ جوی پرک پیش غذای سبک و خیلی مناسبیه. همچنین به عنوان یک شام سبک هم گزینه خوبیه. در ادامه با دستور پخت سوپ جوی پرک با شیر و خامه و قارچ به صورت مرحله به مرحله آشنا میشید.


مواد لازم برای تهیه سوپ جو پرک با شیر و خامه و قارچ

  • جو پرک 1 لیوان فرانسوی داسته‌دار
  • شیر 2 لیوان فرانسوی داسته‌دار
  • خامه 2 قاشق غذاخوری سر پر
  • قارچ یک بسته کوچک (250 پرم)
  • نصف سینه مرغ کامل
  • هویج متوسط 2 عدد
  • پیاز 1 عدد
  • جعفری 2 قاشق غذاخوری
  • نمک 1 قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه 1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه سوپ جو پرک با شیر و خامه و قارچ مجلسی و خوشمزه

طرز تهیه سوپ جو پرک با شیر و خامه و قارچ بدون مرغ و با مرغ

مرحله اول، پختن مرغ

پیاز رو پوست بگیرید و به چهار قسمت تقسیم کنید. سینه مرغ یا هر قسمت دیگه رو به همراه پیاز، یک تکه چوب دارچین، کمی نمک و سه لیوان آب داخل قابلمه بریزید. درب قابلمه رو ببندید و حدود سی دقیقه زمان بدید تا مرغ بپزه. وقتی که مرغ پخت و خنک شد، مرغ رو پاک کنید و خرد یا ریش ریش کنید. آب مرغ رو هم صاف کنید.

همچنین بخوانید: طرز تهیه سوپ شیر با جو پوست کنده کامل و قارچ و خامه


مرحله دوم، پختن جوی پرک و هویج

آب مرغ رو داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بذارید. جو پرک رو اضافه کنید و حدود یک ربع زمان بدید تا جو پرک کمی بپزه. هویج رو پوست بگیرید و درشت رنده کنید. سپس هویج رنده شده رو به جوی در حال پخت اضافه کنید . حدود 45 نیم ساعت روی حرارت کم زمان بدید تا هویج بپره و جوی پرک لعاب بیندازه. چند مرتبه جوی پرک رو هم بزنید تا ته نگیره.


مرحله سوم، اضافه کردن شیر

وقتی که جوی پرک لعاب انداخت، شیر رو که با محیط هم دما شده به همراه مرغ پخته خرد شده داخل قابلمه بریزید و روی حرارت کم حدود یک ربع زمان بدید تا شیر به خورد مواد بره.

همچنین بخوانید: طرز تهیه سوپ دال عدس بوشهری


مرحله چهارم، اضافه کردن قارچ

قارچ رو به صورت ورقه‌ای خرد کنید. قارچ رو به هر شکلی می‌تونید خرد کنید اما قارچ ورقه‌ای به سوپ جوی پرک ظاهر بهتری میده. قارچ رو به همراه کمی نمک و فلفل سیاه به سوپ اضافه کنید. حدود 20 دقیقه تا نیم ساعت زمان بدید تا قارچ بپزه و سوپ جوی پرک جا بیفته.


مرحله پنجم، اضافه کردن خامه

وقتی که سوپ به غلظت مناسب رسید و آماده سرو شد، سوپ رو از روی حرارت بردارید و خامه رو به سوپ اضافه کنید و هم بزنید تا خامه به طور کامل داخل سوپ حل بشه. اضافه کردن خامه به سوپ جوی پرک، طعم خیلی خوبی به سوپ میده.

همچنین بخوانید: طرز تهیه سوپ کدو تنبل کانادایی


مرحله ششم، سرو و تزئین

سوپ رو داخل ظرف مورد نظر بریزید. جعفری تازه رو ریز خرد کنید و روی سوپ بریزید و تزئین کنید. سوپ جو پرک با شیر و خامه و قارچ آماده سرو شده. نوش جان

همچنین بخوانید: طرز تهیه سوپ ورمیشل بدون مرغ

 

 

4.7/5 - (7 امتیاز)