مینی کوکی با سس شکلاتی یه کوکی خوشمزه و متفاوت که به همراه چای یه گزینه عالی برای عصرونه هست و همچنین برای مهمونی و پذیرایی هم عالیه. بریم که درستش کنیم.

مواد لازم برای تهیه مینی کوکی با سس شکلاتی

  • آرد شیرینی یک و نیم پیمانه
  • شکر قهوه ای یک پیمانه
  • شکر سفید یک چهارم پیمانه
  • تخم مرغ هم دمای محیط یک عدد بزرگ
  • کره ی به دمای محیط رسیده صد گرم
  • یک پناه نمک
  • کمی وانیل
  • شکلات خرد شده صد گرم
  • جوش شیرین نصف قاشق چای خوری
  • بیکینگ پودر یک چهارم قاشق چای خوری

طرز تهیه مینی کوکی با سس شکلاتی

طرز تهیه مینی کوکی با سس شکلاتی

برای شروع ابتدا سس شکلاتی را می‌توانید از ترکیب شکلات بن ماری شده با روغن مایع آماده کنید. کم کم روغن بیفزایید تا به غلظت تصویر برسد البته من کمی سس را در یخچال استراحت دادم تا غلیظ تر شود. اما با هر نوع سس دیگری که دوست دارید نیز قابل سرو است.

ابتدا کره و شکرها را با همزن بزنید تا سبک شود. سپس وانیل و تخم مرغ را افزوده و مخلوط کنید و پس از آن مواد خشک الک شده را با لیسک به خورد بقیه ی مواد بدهید خیلی هم نزنید که روغن نیندازد.

در حد مخلوط شدن کافی است‌ در نهایت شکلات خرد شده را افزوده و مخلوط کنید. حالا از خمیر گلوله های هشت تا ده گرمی جدا کرده و در سینی کاغذ انداخته بچینید اگر خمیر چسبنده بود کمی در یخچال استراحت دهید تا گلوله شود یا با قیف در سینی پایپ کنید و در فر گرم ۱۷۵ درجه به مدت ۸ تا ۱۲ دقیقه تا زمانی که کمی رنگ زیر کوکی تغییر کند، بپزید.

نکات مهم

  • کره باید هم دمای محیط باشد نه شل و آبکی.
  • اگر می خواهید کوکی تپلی داشته باشید پس از گلوله کردن مجدد نیم ساعت سینی را در یخچال گذاشته سپس مستقیم در فر بگذارید.
  • اگر کوکی نرم می خواهید پس از ۱۰ تا ۱۲ دقیقه از فر خارج کرده و وقتی از داغی افتاد در ظرف سربسته بچینید. البته اگر کوکی ها خیلی نرم بود کمی به آنها در سینی خارج از فر زمان دهید تا سفت تر شود و سپس در ظرف بچینید.
  • زمان گفته شده برای پخت، در فرها متفاوت است پس شما بعد از ۸ دقیقه چک کنید. کوکی ها در ابتدا نپخته بنظر می رسند ولی پس از خروج از فر و سرد شدن، سفت تر می شوند‌.
  • کوکی ها حتما باید در ظرف دربسته خارج از یخچال نگهداری شود و قابلیت نگهداری طولانی را ندارد اما میتوانید خمیر آن را فریز کنید‌.