نان کدو سبز یه نون خوشمزه و عجیب و یه نون راحت و بی دردسر و خوشمزه که نه احتیاجی به ورز دادن داره و نه استراحت و ور اومدن! اولش که اسم این نون رو دیدم قبل از اینکه ترجمه اش کنم کمی دودل بودم که کدو؟ نون؟ آیا چیز خوبی ازش درمیاد؟ آیا ارزش وقت گذاشتن و امتحان کردن داره؟ بالاخره به شک و تردیدم غلبه کردم و شروع کردم و در نهایت از نتیجه کارم راضی بودم. پس اسمش نگرانتون نکنه. حتی می تونم بگم اون هایی هم که کدو دوست ندارن از این نون خوششون میاد. پس پیشنهاد می کنم بدون نگرانی با من همراه بشید و این نون سبک و خوشمزه رو امتحان کنید.
مواد لازم برای تهیه نان کدو سبز
- کدو با پوست رنده شده ۱ و ۱/۲ پیمانه
- آرد ۲ پیمانه
- بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
- جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری
- نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
- شیر ۱ پیمانه
- سرکه سفید یا سرکه سیب ۱ قاشق غذاخوری
- تخم مرغ ۱ عدد
- کره آب شده ۳ قاشق غذاخوری
- پنیر رنده شده ۱ و ۱/۲ پیمانه (هر نوع پنیر)
- پیازچه خرد شده ۲ عدد (هم قسمت سفید هم سبز)
طرز تهیه نان کدو سبز
برای شروع ابتدا کدوها رو با پوست رنده کرده در دستمالی ریخته کمی فشار دهید تا آبش گرفته شود.
در کاسه بزرگی آرد و نمک و جوش شیرین و بکینگ پودر رو باهم مخلوط کنید.
در یک کاسه کوچک شیر و سرکه رو با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید تا شیر حالت لختگی پیدا کند.
بعد کره و تخم مرغ رو به مخلوط شیرو سرکه افزوده کمی هم بزنید و تمام این مواد رو به آرد اضافه کنید اما زیاد هم نزنید.
بعد کدو و پنیر و پیازچه خردشده را اضافه کنید و مواد را فقط درحد مخلوط شدن هم بزنید و در هر قالبی که دوست داشتید و از قبل چرب کردید بریزید و در فر از قبل گرم شده به مدت تقریبی نیم ساعت الی ۴۵ دقیقه بپزید.
نکته قابل توجه این نون اینه که اصلا خمیرش مثل بقیه نونها نیست و کاملا یه مایه چسبنده مثل مایه کیک یا کوکو هست.