استیک مرغ خامه ای یه غذای فوری و البته خوشمزه! برای روزای گرم که آدم میلش به هر غذایی نمیره، این مدل غذاها میتونه یه آشپز رو از انتخاب و فکر و خیال بین غذاهای متفاوت راحت کنه ! استیک مرغ خامه ای با سیب زمینی تنوری!
مواد لازم برای تهیه استیک مرغ خامه ای
- سینه مرغ
- پیاز
- سیر
- نمک و فلفل و آب لیموترش
- روغن
- قارچ
- شیر
- آرد
- خامه
طرز تهیه استیک مرغ خامه ای
بنابر تعداد نفرات و دلبخواه خودتون تکه های سینه مرغ رو برش بدید تا ضخیم نباشن و بعد مرینیت کنید.
یه پیاز خلالی و دو حبه سیر پرک یا رنده شده و نمک و فلفل و آب لیموترش. حداقل ۴ ساعت با درپوش در یخچال بمونه.
بعد ازاین مدت تکه های مرغ رو داخل کمی ترکیب روغن و کره سرخ کنید، مرغ ها رو خارج کنید و حدود ۸ تا ۱۰ عدد قارچ (بسته به مقدار سینه های مرغ) روهم تفت بدید تا آبش کشیده بشه و جدا بذارید.
توی همون تابه ۱ عدد پیاز رو خلالی کنید و ۲ حبه سیر رنده یا کوبیده رو بهش اضافه کنید کمی باهم تفت بدید تا رنگ پیاز و سیر تغییر کنه و کاراملی بشه حالا بهشون ۱ قاشق غذاخوری آرد و ادویه های لازم و ذائقه ای خودتون رو اضافه کنید و کمی مخلوط کنید.
۱ لیوان سرخالی آبجوش یا اگر در دسترس داشته باشید آب مرغ رو به مواد اضافه کنید و تکه های مرغ به همراه قارچ ها رو داخل ظرف برگردونید و در آخر نصف لیوان شیر رو با دو قاشق غذاخوری خامه خوب هم بزنید تا کمی غلیظ بشه و بریزید روی مواد. در ظرف رو بذارید و با شعله کم اجازه بدید تا آب اضافه سس برچیده بشه و سس غلیظ بشه. در آخر کمی جعفری ساطوری به استیک ها اضافه کنید.
برای سیب زمینی تنوری هر تعداد سیبزمینی که دلخواهتون هست رو خوب بشورید، توی این مدل طبخ تنوری نباید پوست سیبزمینی رو بگیرید پس خوب خوب اونهارو ضدعفونی کنید و بشورید.
بعد روی تخته به اندازه های دلخواه برش بزنید.
بزرگتر و قطورتر از زمانی که میخواین سیبزمینی سرخ کرده معمولی درست کنید. حالا داخل آب سرد ۱۵ دقیقه بذارید بمونن تا نشاسته های اضافی خارج بشه و بعد روی دستمال تمیز پارچه ای بچینید تا آبشون خشک بشه.
سیب زمینی هاتون رو با روغن زیتون و ادویه های دلخواهتون خوب مخلوط کنید (مقدار نمیشه گفت خودتون متوجه میشید مقدار ها رو، چون به مقدار سیب زمینیها مقدار روغن و ادویه ها تغییر میکنه) ادویه ها شامل: نمک، پاپریکا ، فلفل سیاه، پودر سیر، پول بیبر (یه تندی باحال ملایمی بهتون میده)، آویشن و … حالا ظرف نچسب یا پیرکس یا هر ظرفی که بشه داخل فر گذاشت با براش کمی چرب کنید و سیب زمینی هاتون رو توی اون بچینید، دقت کنید روی هم نباشن، داخل فر ۲۲۰ درجه گرم شده به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه، چک کنید شاید این تایم برای شما کمتر یا بیشتر باشه بستگی به حرارت فرتون و برش های سیب زمینی ها دارد.