کوکی ون استپل (Van Stepele) یه کوکی معروف آمستردام که طعم خوشمزه ای بین براونی و کوکی داره. فقط 5 دقیقه بعد از بیرون اومدن از فر به طعم خیلی خوشمزه ای میرسید که باید مواظب انگشتاتون باشید!
مواد لازم برای تهیه کوکی ون استپل
- 125 گرم کره در دمای اتاق
- نصف لیوان شکر دانه ریز
- نصف لیوان شکر قهوه ای
- 1 عدد تخم مرغ در دمای اتاق
- یک قاشق چایخوری جوش شیرین
- مقدار اندکی نمک
- 2 قاشق سوپ خوری کاکائو
- 1.5 لیوان آرد
- 100 گرم شکلات شیری
- 100 گرم شکلات سفید
طرز تهیه کوکی ون استپل هلندی
کره و شکر دانه ریز و شکر قهوه ای را در ظرفی بریزید و با همزن حدود 4 تا 5 دقیقه بزنید. تخم مرغ را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید، باید هم بزنید تا به قوام خامه کیک برسد.
مواد خشک را در ظرفی جداگانه بریزید و با قاشق مخلوط کنید. این مخلوط را داخل مخلوط کره بریزید و با کفگیر هم بزنید تا یکدست شود.
برای اینکه شیرینی ها را راحت فرم بگیریم به مدت 15 دقیقه داخل یخچال می گذاریم و به خمیری که از یخچال در می آورید شکلات های شیری اضافه می کنیم و با کفگیر مخلوط می کنیم و با دست ورز نمی دهیم تا که شکلات ها آب نشوند.
خمیر کوکی را به 12 تکه مساوی تقسیم می کنیم، تکه های کوکی را به شکل کاسه باز می کنیم و حدود یک قاشق چایخوری شکلات سفید داخل آن می ریزیم و می بندیم. روی آن را با احتیاط بپوشانید تا شکلات سفیدداخل کوکی آب نشود.
فر را از قبل با دمای 175 درجه سانتی گراد بالا و پایین روشن می کنیم. من 6 عدد کوکی رو با فاصله داخل سینی گذاشتم همه رو توی سینی قرار ندید همه به هم میچسبن چون در حین پخت پخش میشن.
در فر از قبل گرم شده حدود 9 دقیقه میپزیم. سینی اول رو 12 دقیقه پختم و قوامی که میخواستم رو نداشت! سینی دوم رو 9 دقیقه پختم و دقیقا همونی بود که میخواستم. به همین دلیل زمان پخت بسیار مهم است، لطفا به آن پایبند باشید.
وقتی کوکی ها برای اولین بار از فر بیرون می آیند بسیار نرم و شکننده هستند دیگر آنها را نپزید چون فکر می کنید پخته نشده اند. بعد از خنک شدن کاملا به حالت می افتند.
یه نکته کوچیک: ️حتما 5 دقیقه بعد از بیرون آوردن از فر با یک فنجان قهوه در حالی که هنوز گرم است میل کنید.
نوش جان